jueves, 8 de mayo de 2014

EXPOCIÈNCIA 2014

 
EXPOCIÈNCIA 2014

El pròxim dissabte 24 de maig, de 10 a 14 hores, celebrarem les sisenes jornades de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, EXPOCIÈNCIA 2014, una festa amb més de 60 activitats lúdiques i divulgatives al voltant de la ciència i de la innovació que rep cada any la visita de milers de ciutadans.

 

Com ja vam fer l'any passat, volem reiterar la nostra especial invitació al professorat d'ensenyament preuniversitari, a les seues famílies i als estudiants en general, perquè considerem que és una trobada molt interessant per a descobrir de prop la ciència que fem a la Universitat de València i també al Consell Superior d'Investigacions Científiques

(CSIC) en la Comunitat Valenciana.

 

El Parc Científic de la Universitat de València es troba al Campus de Burjassot-Paterna, just darrere dels edificis de Canal 9. Té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa recomanem encaridament l'ús del transport públic.

 

EXPOCIÈNCIA s'ha consolidat com una cita clau a fi de conèixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal·lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València. De fet, hi ha activitats preparades per a públics de totes les edats, des d'experiments i tallers de divulgació de la ciència fins a actuacions i atraccions dirigides als més menuts. La jornada compta amb el suport de la FECYT i del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

 

Trobareu la programació i els detalls al web www.expociencia.org, i estareu al corrent de tota l'actualitat a https://www.facebook.com/expociencia.pcuv. Podeu fer-vos una idea del què és EXPOCIÈNCIA en aquest vídeo (http://mediauni.uv.es/3837va) o realitzar qualsevol consulta al telèfon 963 543 058.

 

Tot esperant comptar amb la vostra presència el pròxim dissabte 24 de maig, rebeu una cordial salutació.

 

Esteban Morcillo

Rector de la Universitat de València

 


Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario