jueves, 18 de septiembre de 2014

FECYT i el CSIC convoquen la 12a edició del concurs Fotciencia

 
FOTCIENCIA 



FECYT i el CSIC convoquen la 12a edició del concurs Fotciencia.

·        El termini de presentació de les fotografies s'inicia hui 16 de setembre de 2014 i conclou el 30 d'octubre de 2014.

·        La inscripció i tota la informació relativa al concurs està disponible a la pàgina web: www.fotciencia.es.

 

Madrid, 16 de setembre de 2014. Apropar la ciència i la tecnologia a la societat a través d'una activitat artística i estètica és l'objectiu d'aquest certamen. Convocat pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FCYT), el concurs Fotciencia anima als ciutadans a participar enviant fotografies amb un contingut científic i acompanyades d'un comentari sobre el fet que il·lustren.

 

La temàtica d'aquest certamen, que celebra aquest any la seua 12a edició, és la de ciència i la tecnologia, aleshores les imatges deuran estar relacionades amb la investigació científica i/o les seues aplicacions, reflectint l'objecte d'estudi de l'activitat, les persones que realitzen, el seu instrumental e instal·lacions, els resultats de l'avanç científic, etc.

 

El concurs està obert a qualsevol persona major d'edat que presente fotografies pròpies que no hagen sigut premiades a altres concursos i que aborden la temàtica proposta. Els menors d'edat podran presentar imatges a través del seu professor, dins de la categoria "La ciencia en el aula".

 

Solament s'admetran fotografies en format digital, havent d'anar acompanyades d'un text que permeta interpretar l'interés científic o tecnològic d'allò que reflecteixen. El jurat valorarà tant distints aspectes de la qualitat de la imatge com del caràcter divulgatiu del text explicatiu.

llegir més
http://www.uv.es/cdciencia

http://www.fotciencia.es

 
Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario