viernes, 13 de noviembre de 2015

Cicle de conferències científiques amb motiu de la celebració del Congrés d'Investigació Biomèdica 2016

Dilluns 16 de novembre, a les 18.00 hores

Aula Ramon i Cajal de la Facultat de Medicina i Odontologia Universitat de València

Campus de Blasco Ibáñez

Conferència: "Divulga i venceràs" a càrrec de Carlos Romá, investigador del Departament de Fisiologia de la Universitat de València

En l'anomenada 'era de la informació', la divulgació del coneixement científic pot realitzar-se mitjançant multitud de canals, i arribar a molt més públic de l'imaginat fa tan sols uns anys. No obstant això, molts són els interrogants que assalten el professional de la ciència quan se li ofereixen aquestes possibilitats: Què s'entén per 'divulgació'? A qui ha de dirigir-se la divulgació de la ciència? És compatible l'activitat científica amb una activitat divulgadora habitual? Qui ha de realitzar, preferentment, l'activitat divulgadora? En aquesta xerrada NO trobaràs la resposta definitiva a aquestes preguntes... però descobriràs moltes i molt diverses maneres d'abordar-les.

Més informació a:
www.cibvalencia.comUniversitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario