miércoles, 18 de noviembre de 2015

Conferència: 'Les drogues d'abús i la Química Analítica', a càrrec de Maria Teresa Galceran

Conferència: 'Les drogues d'abús i la Química Analítica', a càrrec de Maria Teresa Galceran

Dijous 19 de novembre, a les 12.15 hores

Aula AI-18 de l'aulari interfacultatiu del Campus de Burjassot-Paterna

María Teresa Galceran pronuncia aquest dijous dia 19 la conferència Les drogues d'abús i la Química Analítica. Un exemple d'intersecció, dins del cicle Les fronteres de la Química organitzat per la Facultat de Química i amb col·laboració de la Reial Societat Espanyola de Química, amb motiu del Dia Oficial de la Química i de la celebració de la Setmana de la Ciència. L'acte, a les 12.15 hores, tindrà lloc a l'aula AI-18 de l'Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València.

Així, la primera part de la conferència estarà enfocada a la problemàtica de l'anàlisi i la presència de drogues d'abús en el medi aquàtic (aigües residuals, superficials i potables). Es comentaran alguns resultats, la seua aplicació al càlcul del consum de drogues per part de la població i l'eliminació dels compostos en els tractaments als quals se someten les aigües.

La segona part de la conferència de M. Teresa Galcerán es dedicarà a comentar l'aplicabilitat de nous mètodes de recent implantació i gran potencialitat, els quals permeten la identificació i caracterització dels nous productes estupefaents que apareixen diàriament al mercat. Es presentaran alguns exemples de contaminació i de frau.

 http://www.uv.es/cdciencia

Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario