jueves, 26 de noviembre de 2015

Oberta la inscripció per participar en la 11ª Fira Concurs Experimenta 2016

La Universitat obri la inscripció per participar en la 11ª Fira Concurs Experimenta 2016

La Facultat de Física de la Universitat de València ha obert el termini per a la inscripció de treballs a la onzena edició d'Experimenta. Aquesta Fira Concurs d'Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia està dirigida a estudiants d'ensenyament mitjà (ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà), els quals podran presentar les seues propostes creatives fins el pròxim 31 de gener de 2016.
La Fira Experimenta 2016 està oberta al públic en general i se celebrarà el 24 d'abril del pròxim any al Museu de les Ciències de València. Compta amb la col·laboració de diferents entitats i habitualment disposa del suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d'Economia i Competitivitat

 

Més informació:

http://www.uv.es/experimenta

http://www.uv.es/cdciencia

 

 

Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario