jueves, 3 de noviembre de 2016

Art i natura en un sol jardí, el Botànic! 
cabecera
     

    imatge web
   

     12 Nov      29 Gen

EXPOSICIÓ: ART AL JARDÍ

La creativitat es posa al servei de la ciència i la investigació en Art al Jardí, projecte que acull les interpretacions artístiques del món vegetal realitzades pel grup d'investigació de la Complutense Arte, Ciencia y Naturaleza. Dues sales del Botànic dedicades a aquesta sensacional exposició!

 

+ saber més


WEB CONFES    

 

   

       Nov        Des

CONFERÈNCIES: ART, CIÈNCIA I NATURA

De les il·lustracions dels científics en les expedicions a les aportacions dels artistes actuals que treballen amb la botànica. Quatre professionals del camp artístic i científic ens parlaran dels vincles entre art i món vegetal amb un caràcter científic, filosòfic i estètic. Consulta tot el calendari.

 

+ saber més

PLANTILLA PEK        jazz 5
   

5 Nov

MÚSICA: 'HUMUS', INTERVENCIÓ SONORA

        

 19 Nov 

JAZZ: JOAN BENAVENT TRIO_03

 

Els reconeguts Llorenç Barber i Montserrat Palacios ens conviden a una original proposta musical en què la sonoritat del Jardí Botànic i de la ciutat prendran el protagonisme per fer-nos gaudir d'una altra manera el nostre entorn natural.

  Aquest dissabte ixen a la venda les entrades per al concert del 'Joan Benavent Trio_03' del proper 19 de novembre dins del cicle 'Jazz geogràfic' on, a diferència de la natura, les invasions musicals són ben rebudes i assaborides.
  +saber més
  + saber més
       
pek quadern de camp        exc 8 pek
   

12 Nov

TALLER EN FAMÍLIA: QUADERN DE CAMP

       

13 Nov

TEXCURSIÓ: ÚLTIMA EIXIDA DE LA TEMPORADA

 

Si us agrada la natura i la il·lustració, aquest és un taller per gaudir en família! Una activitat de creació artística en què ens convertirem en biòlegs per un dia i farem un quadern de camp il·lustrat.

  Gaudir del silenci de les plantes, dels sorolls de l'aigua, de les olors i el vent. És la proposta de l'última excursió del cicle De ruta amb el Botànic en què passejarem per la senda que comunica Vallanca amb Ademús i visitarem la ciutadella de Moya.
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--  Eva Pastor Serra Gabinet de Cultura botànica i Comunicació  Jardí Botànic de la Universitat de València c/Quart, 80. 46008 València tlf. (+34) 96 315 68 06 fax. (+34) 96 315 68 26  eva.pastor@uv.es @EvaBotanic  cicbotanic@uv.es www.uv.es/jardibotanic www.espores.org www.facebook.com/jardibotanicuv @JardiBotanicUV  CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT  Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.  El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o  distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent  i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i  polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).  Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que  es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario