jueves, 17 de noviembre de 2016

El Botànic per a tots el públics!



 
cabecera
     

esborrany 2 imatge web    
   

Des

ACTIVITATS INFANTILS: MENUT MES!

Saps quins ocells es poden veure al Botànic al llarg de l'any? T'imagines com es pot crear una ciutat reciclada? I què ens saps dels adorns de Nadal? Et donem totes les respostes a aquestes preguntes durant la programació més menuda que hem preparat per al mes de desembre. Amb concert de Dani Miquel inclòs!

  + saber més
    
     

CONFE 1 PEK
       CONFE 2 PEK
   

Hui!

CONFERÈNCIA: ELS JARDINS BOTÀNICS ESPANYOLS EN EL SEGLE XX

        

24 Nov

CONFERÈNCIA: ARTOGRAFIES VEGETALS. UN JARDÍ JAPONÉS

 

Antonio Regueiro, conservador del Reial Jardí Botànic de Madrid en excedència, inaugura el cicle de conferències 'Art al Jardí' repassant els jardins botànics històrics al s. XX i amb especial referència al nostre Botànic.

  L'artista visual i professora de la Universitat Europea Esther Pizarro analitza els principis formals i conceptuals del jardí japonès i la seua confrontació al llenguatge cartogràfic dins del cicle de conferències 'Art al Jardí'.
  + saber més
  + saber més
    

taller led kic pek
       albufera simposi pek
   

19 Nov

TALLER: CREA LA TEUA PRÒPIA LLUM SOLAR

        

25 - 26 Nov

SIMPOSI: EL PARC NATURAL DE L'ALBUFERA, ARA

 

Amb el Taller d'ideació i reciclatge, aprendrem a crear un llum solar amb tecnologia LED, reciclant i reutilitzant alguns materials. Organitzat per Climate-KIC, BIOagradables i LEDSafari en col·laboració amb el Botànic.

  Diversos són els problemes, necessitats i potencialitats vinculats al Parc de l'Albufera. Diagnosticar i divulgar l'estat del mateix és l'objectiu d'aquest simposi que reunirà personal científic, tècnic i agents socials.
  +saber més
  + saber més
       

jazz 5
       mangrana pek
   

19 Nov

JAZZ: JOAN BENAVENT TRIO_03

        

Llig!

REVISTA ESPORES: APADRINA UN MAGRANER I MOLT MÉS!

 

Aquest dissabte, en 'Joan Benavent Trio_03' el saxofonista ens presenta el seu primer disc com a trio en què ha comptat amb col·laboracions de talla internacional. Per contra del que passa a la natura, les invasions musicals són ben rebudes i assaborides.

  Et contem tots els detalls a tenir en compte per visitar el Parc Natural de La Puebla de San Miguel, una iniciativa original que ens proposa apadrinar un magraner i els secrets que amaga el jardí de Chatsworth House.
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario