martes, 31 de enero de 2017

[Escriu-me] Enganxa't al plurilingüisme

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Tastallengues de l'1 de febrer de 2017 a les 18.30 h 

Where Valencian and international students meet to share languages and cuisine
Data / Date: dimecres, 1 de febrer de 2017
Lloc / Place: Octubre Centre de Cultura Contemporània, c/ de Sant Ferran, 12, València (mapa).
  • 18.30: "The language of Valencia: how to learn it at the University simply by sharing yours", a càrrec de Graeme Berman, del Servei de Política Lingüística.
  • 19.00: Berenar-sopar de germanor / Valencian and multicultural evening meal.
Picadeta valenciana: A light meal with typical Valencian dishes will be provided by the organisation / Tastarem productes típics de les comarques valencianes.
Intercanvi gastronòmic: International students and locals are invited to bring along food and drink typical of your culture / Us convidem a portar-hi menjars i begudes de la vostra cultura.
During the evening, we will help you arrange conversation exchanges (tàndems) with local people / Si us interessa, us ajudarem a formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals
  • 21.00: Valencian folk concert and party with the band / Concert de folk i festa amb el grup: Tres Fan Ball
Els actes són gratuïts, estan oberts a tots els membres de la comunitat universitària (amb capacitat limitada) i tenen com a objectiu l'acolliment lingüístic dels estudiants d'intercanvi i la promoció del plurilingüisme.


Tallers de llengües i cultures - primavera de 2017 

Les llengües cobertes aquesta edició són: introducció a les llengües eslaves, ucraïnès i italià. Tindran lloc entre el 13 de febrer i el 18 de maig de 2017.
El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València ofereix sis tallers de llengües i cultures. Les llengües cobertes aquesta edició són: introducció a les llengües eslaves, ucraïnès i italià. Són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i el personal treballador de la Universitat de València. Estan especialment indicats per als qui tenen prevista una estada en els països on s'usen aquests idiomes. Si no treballeu ni estudieu a la Universitat, teniu l'opció de fer-vos membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes (www.fundacio.es/amics).
Els tallers tindran lloc al carrer del Serpis, 29, de València (Campus dels Tarongers). Les llengües de treball seran la pròpia de cada taller i el valencià. L'assistència no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario