lunes, 22 de febrero de 2010

Curs sobre plantes tint=?ISO-8859-1?Q?=F2ries?=

CURS SOBRE PLANTES TINTÒRIES

 

S’amplia l’oferta de cursos del Jardí Botànic per aquest primer semestre de 2010 amb Les plantes tintòries i les seues qualitats, el color a la vestimenta antiga, del 20 al 22 d’abril, un curs sobre la industria tintorera a l’antiguitat amb contingut teòric i pràctic. Tractarà  les matèries primeres  usades al passat, particularment a l’època romana, per tintar fibres tèxtils i  els diferents procediments, mètodes i tècniques d’obtenció d’aquestos tints.

 

El curs està dirigit sobretot al públic universitari, donat que es podrà convalidar per 2 crèdits de lliure elecció, però també a tothom qui estiga interessat.

 

La matrícula s’enceta l’1 de març. Trobareu tota la informació ací

 

**

 

CURSO SOBRE PLANTAS TINTÓREAS

 

Se amplía la oferta de cursos del Jardí Botànic para este primer semestre de 2010 con Las plantas tintóreas y sus cualidades, el color en la vestimenta antigua, del 20 al 22 de abril, un curso sobre la industria tintorera en la antigüedad con contenido teórico y práctico. Tratará las materias primas usadas en el pasado, particularmente en la época romana, para tintar fibras textiles y los diferentes procedimientos, métodos y técnicas de obtención de estos tintes.

 

El curso está dirigido sobretodo al público universitario, dado que se podrá convalidar por 2 créditos de libre elección, pero también para todo aquel que esté interesado.

 

La matrícula comienza el 1 de marzo. Encontraréis toda la información aquí

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario