viernes, 19 de febrero de 2010

Jornada d'Intercanvi de Llavors


  
 
Aquest diumenge, 21 de febrer, a les 10h, el Jardí Botànic i l’Associació Llavors d’Ací vos ofereixen una Trobada d’intercanvi de llavors tradicionals, que anirà acompanyada d’un mercat de productes locals i ecològics. La Jornada contarà amb una xerrada sobre  les varietats tradicionals i la seua relació amb l’alimentació a càrrec dels membres de l’Associació, i  a continuació, trobarem una secció dedicada a l’intercanvi de llavors, un espai per compartir i intercanviar material, i un altra amb parades de productors de la comarca de l’Horta que donaran a conèixer els seus productes.
 
L’activitat serà de 10 a 14h a l’Estufa Freda del Jardí Botànic i els espais del voltant. De 10 a 11h l’entrada serà gratuïta per als assistents a l’intercanvi de llavors.
 
**
 
Este domingo, 21 de febrero, a las 10h, el Jardí Botànic y la Asociación Llavors d’Ací os ofrecen un Encuentro de intercambio de semillas tradicionales, que irá acompañado de un mercado de productos locales y ecológicos. La Jornada contará con una charla sobre las variedades tradicionales y su relación con la alimentación a cargo de los miembros de la Asociación, y  a continuación, encontraremos una sección dedicada al intercambio de semillas, un espacio para compartir e intercambiar material, y otra con puestos de productores de la comarca de l’Horta que darán a conocer sus productos.
 
La actividad será de 10 a 14h en la Estufa Freda del Jardí Botànic y los espacios de alrededor. De 10 a 11h la entrada será gratuita para los asistentes al intercambio de semillas.  
 




**********

Eva Pastor Serra
Gabinet de Cultura botànica i Comunicació
Jardí Botànic de la Universitat de València
c/Quart, 80
tlf. (+34) 96 315 68 06
fax. (+34) 96 315 68 26
eva.pastor@uv.es
cicbotanic@uv.es

**********



El consum de paper és perjudicial per al medi ambient. Pensa bé si cal imprimir aquest mail.
El consumo de papel es perjudicial para el medio ambiente. Piensa bien si es necesario imprimir este mail.
Paper use affects the environment. Please think twice if it’s really necessary to print this email.

No hay comentarios:

Publicar un comentario