martes, 1 de marzo de 2011

Exposici=?ISO-8859-1?Q?=F3?= de boscos i curs de vins


El proper dia 3 de març s’inaugura Els Boscos per a les persones, una exposició del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic sobre la importància d’aquestos ecosistemes a les nostres vides. Hi trobarem informació en panells, objectes relacionats i una proposta didàctica per als centres escolars. La mostra es podrà visitar fins el 10 d’abril a l’Estufa Freda, l’entrada és gratuïta per als visitants del Jardí.

 

A més, s’ha obert una nova edició del curs Vins i espècies: Maridatge, on l’enòleg Jose Tomàs ens conduirà per les rutes que uneixen els aromes dels vins i els diferents tasts de les tapes mediterrànies.

 

Més agenda cultural www.uv.es/jardibotanic

 

**

 

El próximo día 3 de marzo se inaugura Los Bosques para las personas, una exposición del Gabinete de Didáctica del Jardí Botànic sobre la importancia de estos ecosistemas en nuestras vidas. Encontraremos información en paneles, objetos relacionados y una propuesta didáctica para los centros escolares. La muestra se podrá visitar hasta el 10 de abril en la Estufa Fría, la entrada es gratuita para los visitantes del Jardín.

 

Además, se ha abierto una nueva edición del curso Vinos y especias: Maridaje, donde el enólogo Jose Tomàs nos conducirá por las rutas que unen los aromas de los vinos y los diferentes sabores de las tapas mediterráneas.

 

Más agenda cultural www.uv.es/jardibotanic

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario