jueves, 10 de marzo de 2011

intercanvi de Llavors




 
 
 
 

 
Aquest dissabte 12 de març, a les 10h, el Jardí Botànic i l’Associació Llavors d’Ací vos ofereixen la segona Trobada d’intercanvi de llavors tradicionals, que anirà acompanyada d’un mercat de productes locals i ecològics. A la Jornada, trobarem una secció dedicada a l’intercanvi de llavors, un espai per compartir i intercanviar material, i un altra amb parades de productors de la comarca de l’Horta que donaran a conèixer els seus productes. Aquest acte és la primera col·laboració des que a principi d’any l’associació establira la seua seu al Jardí.
 
L’activitat serà de 10 a 13h al Jardí Exterior. De 10 a 11h l’entrada serà gratuïta per als assistents a l’intercanvi de llavors.
 
**
 
Este sábado 12 de marzo, a las 10h, el Jardí Botànic y la Asociación Llavors d’Ací os ofrecen el segundo Encuentro de intercambio de semillas tradicionales, que irá acompañado de un mercado de productos locales y ecológicos. En la Jornada, encontraremos una sección dedicada al intercambio de semillas, un espacio para compartir e intercambiar material, y otra con puestos de productores de la comarca de l’Horta que darán a conocer sus productos. Este acto es la primera colaboración desde que a principios de año la asociación estableciera su sede en el Jardín.
 
La actividad será de 10 a 13h en el Jardín Exterior. De 10 a 11h la entrada será gratuita para los asistentes al intercambio de semillas.  
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario