viernes, 11 de marzo de 2011

M=?ISO-8859-1?Q?=FAsica_i_Exposici=F3?=

Molt prompte el Botànic presentarà totes les seues activitats dedicades enguany a celebrar l’Any dels Boscos. Mentre, ací teniu ja una exposició relacionada amb els arbres i la tornada de l’esperat cicle de Jazz anual del Jardí, a més d’una matinal de Jazz molt especial.

 

Del 15 de març al 8 de maig el Botànic acull la mostra Oliveres de Castelló, Paisatge i Cultura, amb fotografies de Pasqual Mercé. Redescobriu el nostre paisatge del nord marcat per aquestos arbres i els seus valuosos fruits.

 

Pel que fa al Jazz, torna al Jardí amb el cicle Jazz d’Arrels. El primer concert serà el proper 26 de març i estarà dedicat al Gipsy Jazz amb l’actuació de Django’s Trio. Les entrades surten a la venda demà mateix.

 

A més, vos proposem una actuació musical molt especial, una matinal de Jazz amb la Sant Andreu Jazz Band. El proper diumenge 10 d’abril, a les 12h, hi haurà una actuació a l’aire lliure per a tota la família per gaudir d’aquesta orquestra de 21 membres entre els 9 i els 19 anys que ofereix música swing, entre altres estils, susceptible de ser ballada pels seguidors del Lindy Hop. Les entrades també surten demà a la venda.

 

La resta d’agenda cultural la trobareu a www.uv.es/jardibotanic

 

**

 

Muy pronto el Botànic presentará todas sus actividades dedicadas este año a celebrar el Año de los Bosques. Mientras tanto, aquí tenéis ya una exposición relacionada con los árboles y la vuelta del esperado ciclo de Jazz anual del Jardín, además de una matinal de Jazz muy especial.

 

Del 15 de marzo al 8 de mayo el Botànic acoge la muestra Oliveres de Castelló, Paisatge i Cultura, con fotografías de Pasqual Mercé. Redescubrid nuestro paisaje del norte marcado por estos árboles y sus valiosos frutos.

 

Respecto al Jazz, vuelve al Jardín con el ciclo Jazz d’Arrels. El primer concierto será el próximo 26 de marzo y estará dedicado al Gipsy Jazz con la actuación de Django’s Trio. Las entradas saldrán a la venta mañana mismo.

 

Además, os proponemos una actuación musical muy especial, una matinal de Jazz con la Sant Andreu Jazz Band. El próximo domingo 10 de abril, a las 12h, habrá una actuación al aire libre para toda la familia para disfrutar de esta orquesta de 21 miembros entre los 9 y los 19 años, que ofrece música swing, entre otros estilos, susceptible de ser bailada por los seguidores del Lindy Hop. Las entradas también salen a la venta mañana.

 

El resto de agenda cultural la encontraréis en  www.uv.es/jardibotanic

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario