miércoles, 20 de abril de 2011

activitats per Pasqua

Benvolguts, apleguen les vacances de Setmana Santa i a continuació vos passem un llistat de les activitats que te preparades el Jardí per aquestos dies:

 Primer de tot, els menuts de casa podran gaudir de nou amb els Tallers de Pasqua que organitza el nostre Gabinet de Didàctica. Quatre sessions per aprendre més sobre les parts de les plantes.

Per altre costat, i dintre de les activitats del Jardí per celebrar l’Any dels Boscos, teniu l’oportunitat d’apuntar-vos al curs Palmeres per a crear paisatge. Si vos grada el paisatgisme i aquestos gegants ornamentals, ací trobareu informació teòrica i també sortides pràctiques.

 I pel que fa a les exposicions, si passegeu aquestos dies pel Jardí trobareu:

 -         Les fotografies de Pascual Mercé a la Sala d’Exposicions sota el títol Oliveres de Castelló. Paisatge i cultura. Fins el 8 de maig.

-         Pintant de Colors la vida, una mostra dels treballs fets als tallers dels homes i dones interns al Centre Penitenciari de Picassent. Fins el 2 de maig.

-         Del 30 d’abril al 2 de maig, la 8ena Exposició d’Orquídies al Botànic, organitzada per l’OVAL. Hi hauran tallers, conferències, visites guiades i, per suposat, un bon grapat d’orquídies precioses per contemplar.

 Per últim, recordeu que ja podeu planificar les eixides de després de les vacances amb l’excursió als Estanys d’Almenara. Reductes de biodiversitat a la Marjal, per al 15 de maig.

 Que passeu unes molt bones i verdes vacances

 

**

 

Hola a todos, llegan las vacaciones de Semana Santa y a continuación os pasamos un listado de las actividades que tiene preparado el Jardín para estos días:

 En primer lugar, los pequeños de la casa podrán volver a disfrutar con los Talleres de Pascua que organiza nuestro Gabinete de Didáctica. Cuatro sesiones para aprender más sobre las partes de las plantas.

 Por otro lado, y dentro de las actividades del Jardín para celebrar el Año de los Bosques, tenéis la oportunidad de apuntaros al curso Palmeres per a crear paisatge. Si os gusta el paisajismo y estos gigantes ornamentales, aquí encontraréis información teórica y también salidas prácticas.

 Y con respecto a las exposiciones, si paseáis por el Jardín estos días encontraréis:  

 -         Las fotografías de Pascual Mercé en la Sala de Exposiciones bajo el título Oliveres de Castelló. Paisatge i cultura. Hasta el 8 de mayo.

-         Pintant de Colors la vida, una muestra de los trabajos realizados en los talleres de hombres y mujeres internos en el Centro Penitenciario de Picassent. Hasta el 2 de mayo.

-         Del 30 de abril al 2 de mayo, la 8ª Exposición de Orquídeas en el Botànic, organizada por OVAL. Habrá talleres, conferencias, visitas guiadas y, por supuesto, muchas orquídeas preciosas para contemplar.

 Por último, recordad que ya podéis planificar las salidas de después de vacaciones con la excursión Estanys d’Almenara. Reductos de biodiversidad en la Marjal, para el 15 de mayo.

 Que paséis unas felices y verdes vacaciones.  

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario