viernes, 1 de abril de 2011

Jazz i Fira Experimenta

Aquest cap de setmana al Botànic descobreix una nova edició de la VI Fira EXPERIMENTA, la fira de la física i la tecnologia organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València i que conta amb la col·laboració del Gabinet de Didàctica del Jardí així com d’altres centres com la Càtedra de Divulgació Científica. El diumenge 3 d’abril, de 10 a 13h, trobareu al Jardí tot un seguit de demostracions d’alumnes de secundària per explicar fenòmens sorprenents que ens envolten i que només la ciència pot explicar. A més, els xicotets de casa tindran el seu laboratori particular a Fisicalandia.

 

D’altra banda, el dissabte surten a la venda les entrades del segon concert del cicle Jazz d’Arrels. El 16 d’abril Thais Morell Trío seran els responsables de la sessió dedicada a Brasil.

 

I recordeu que el 10 d’abril acollim la matinal de Jazz a càrrec de la Sant Andreu Jazz Band, la banda de jazz més jove d’Europa. No es perdeu un espectacle únic de swing a l'aire lliure amb xiquets entre els 9 i els 19 anys.

 

www.uv.es/jardibotàinc

 

**

 

Este fin de semana en el Botànic descubre una nueva edición de la la VI Feria EXPERIMENTA, la feria de la ira de la física y la tecnología organizada por la Facultad de Física de la Universitat de València y que cuenta con la colaboración del Gabinete de Didáctica del Jardín así como de otros centros como la Cátedra de Divulgación Científica. El domingo 3 de abril, de 10 a 13h, encontraréis en el Jardín demostraciones de alumnos de secundaria para explicar fenómenos sorprendentes que nos envuelven y que solo la ciencia puede explicar. Además, los pequeños de casa tendrán su laboratorio particular en Fisicalandia.

 

Por otro lado, el sábado salen a la venta las entradas del segundo concierto del ciclo Jazz d’Arrels. El 16 de abril Thais Morell Trío serán los responsables de la sesión dedicada a Brasil.

 

Y recordad que el 10 de abril acogemos la matinal de Jazz a cargo de la Sant Andreu Jazz Band, la banda de jazz más joven de Europa. No os perdáis un espectáculo único de swing al aire libre con niños entre los 9 y los 19 años.

 

www.uv.es/jardibotàinc

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario