lunes, 1 de febrero de 2016

[Escriu-me] Coneixeu el ‘Vània’ de Txèkhov al Teatre Rialto

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Vània al Teatre Rialto

 

Vània

A partir de l'obra L'oncle Vània d'Anton Txèkhov

Direcció i dramatúrgia: Carles Alfaro
Traducció: Rodolf Sirera
Amb Rafael Calatayud, Empar Canet, Josep Manel Casany, Mamen García, Àngels Fígols i Rebeca Valls

Del 3 al 21 de febrer de 2016

Funcions: dimecres, 3 de febrer, estrena 20.30 h, dimecres i dijous, 19.00 h, divendres, 20.30 h, dissabte, 18.00 h i 21.30 h, diumenge, 18.00 h.

 Lloc: Teatre Rialto (plaça de l'Ajuntament, 17, València)

Vània, Maman, Sònia, el doctor, Helena i el professor: vides secundàries… La intel·ligència i la comprensió́ de Txèkhov envers els seus personatges és admirable perquè els estima sense límit i els observa amb metòdica ciència forense. Ens fa veure la vida quan troba paraules i quan no en troba. Ens mostra els vestigis d'allò no dit i d'allò no fet; d'allò somiat i allò desitjat que no s'ha esdevingut però que roman cisellat en el rostre i esculpit en el cos, que aflora en els gestos. El moviment silenciós de l'ànima. Amb el seu característic humor patètic, ens convida a parar esment d'una constel·lació d'homes i espectres d'homes, mentre fan i diuen. La comèdia humana. Fa sol. Plou portes endins.

Entrades: 50% de descompte en el preu de les entrades amb el carnet universitari (aplicable també a un acompanyant). I els dies 4 i 5 de febrer, preu especial: entrada 5 € amb el carnet universitari (+ 1 acompanyant).

Organitza: Teatre Rialto

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 


Cultura en acció a l'Octubre CCC

 

Els joves i la cultura

11, 12 i 13 de febrer de 2016

 Lloc: Octubre CCC (carrer de Sant Ferran, 12, València)

Cultura en Acció consisteix en un cicle de jornades que pretenen ser un punt d'encontre d'experiències en l'àmbit de la cultura al nostre país per tal mostrar la feina dels joves que s'impliquen en la cultura. Així com la creació d'un espai de debat entre els agents culturals, polítics i institucionals, per tal que escolten les propostes dels joves.

Entrades: concert de Cesk Freixas
Entrada: 5€ amb el carnet de la Universitat de València

Organitza: Teatre Principal

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario