lunes, 22 de febrero de 2016

[Escriu-me] 'Un cel de plom' amb Mercè Aránega al Teatre Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Un cel de plom al Teatre Micalet...

 

 

Un cel de plom

Adaptació teatral de la novel·la de Carme Martí sobre la vida de Neus Català
Direcció: Rafel Duran
Dramatúrgia: Josep Maria Miró
Amb Mercè Aránega

Durada, 70 minuts

Del 24 al 28 de febrer de 2016

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h
dissabte a les 19.00 h i diumenge a les 18.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Mercè Aránega és candidata al premi MAX 2016 a categoria de millor actriu per aquesta obra.

Aquest és un viatge a través de la memòria. Un homenatge al sacrifici i a la lluita d'una dona compromesa amb la justícia, les llibertats democràtiques i la defensa dels drets humans.
Neus Català i Pallejà va néixer el 1915 al si d'una família pagesa dels Guiamets (Priorat). Un any després d'haver esclatat la Guerra d'Espanya es va establir a Barcelona i es va implicar en la lluita antifeixista. La derrota republicana la va obligar a exiliar-se a França. En la Segona Guerra Mundial va col·laborar amb la resistència francesa durant l'ocupació d'aquest país per les tropes d'Alemanya. Fou detinguda pels nazis i deportada als camps d'extermini de Ravensbrück i Holleischen. Hi va romandre fins a l'alliberament i ha dedicat la vida a recordar aquelles companyes de captiveri a qui va sobreviure i amb qui va conèixer l'horror, però també la solidaritat. La seua vida va ser novel·lada per l'escriptora Carme Martí i ara puja als escenaris.

 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Déu meu, però què t'hem fet? (VOS) al Musical de Benimaclet

 

 

 Cinema en valencià a Benimaclet

Déu meu, però què t'hem fet?

[Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?]

Versió original en francès subtitulada en valencià

Direcció: Philippe de Chauveron

Amb Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Medi Sadoun, Frédéric Chau, Noom Diawara, Frédérique Bel, Julia Piaton, Émilie Caen, Élodie Fontan, Pascal Nzonzi

 dijous, 3 de març de 2016 a les 22.00 h

 Lloccarrer del Baró de San Petrillo, 14, València

Claude i Marie Verneuil, un matrimoni catòlic i molt conservador, tenen quatre filles, a les quals han tractat d'inculcar els seus valors i principis. No obstant això, les xicotes només els han donat disgustos: la gran es va casar amb un musulmà; la segona, amb un jueu, i la tercera, amb un xinès. El matrimoni diposita totes les esperances en la filla menuda, tot esperant que, almenys ella, es case per l'església.

Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Centre Instructiu Musical de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


 Acosos y derribos S.L. al Teatre Rialto

 

Acosos y derribos S.L.

Creació i dramatúrgia: Jacobo Pallarés
Textos: Gabriel Ochoa i Jacobo Pallarés
Amb Maribel Bayona, Pau Gregori, Anna Albaladejo i Carles Sanjaime
Direcció de Jacobo Pallarés, Carles Sanjaime i Kika Garcelán

Del 3 al 6 de març de 2016

Funcions: dijous, divendres i dissabte, 20.30 h, diumenge, 16.00 h

 Lloc: Teatre Rialto (plaça de l'Ajuntament, 17, València)

Direm dels de d'alt i dels de baix, de la crisi i del futur, de la por al futur, de la por al canvi. De la por que tenim tots al demà, al canvi, al futur... estem en un moment en què tot pot i ha de succeir, en què tot ha de pegar la volta. Prendre decisions que facen que la crisi o l'estafa en què ens trobem trenque els plats que cauen. La situació de pressió que es viu a nivell global, en el futur, boira que es planteja en aquests anys singulars, ha de forçar la construcció d'alguna cosa diferent. I tot començarà quan articulem els genolls i comencem a caminar per damunt dels plats trencats.
I ens preguntarem insistentment en la profunditat de qualsevol hivern: qui paga els plats trencats?

Entrades: 50% de descompte en el preu de les entrades amb el carnet universitari (aplicable també a un acompanyant).

Organitza: Teatre Rialto

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario