miércoles, 3 de febrero de 2016

[Escriu-me] ‘Segon orige’ de Bigas Luna i Carles Porta, a Benimaclet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Segon origen al Musical de Benimaclet

 

 

 Cinema en valencià a Benimaclet

Segon origen

Versió original en alemany, francès, anglès, castellà i grec
subtitulat en valencià.

102 minuts

Direcció: Carles Porta

 Amb Rachel Hurd-Wood, Andrés Batista, Sergi López, Ibrahim Mané, Philip Hurd-Wood, Marieta Orozco, Albert Prat, Andro Crespo

 dijous 4 de febrer de 2015, a les 20.00 h i a les 22.00 h

 Lloccarrer del Baró de San Petrillo, 14, València

Alba, de 14 anys, i Dídac, de 9, són els únics supervivents d'un holocaust d'origen extraterrestre que ha assolat tot el planeta. Mentre que es recuperen de la catàstrofe, a més d'haver d'adaptar-se a un món devastat i ple de cadàvers, es proposen com a objectiu la missió de preservar la cultura humana, la qual cosa implica procrear.
Bigas Luna va escometre el projecte encoratjat pel productor Carles Porta el 2009. El càncer se'n va dur Biga el 2013, just abans de començar el rodatge, però Porta va assumir també la direcció i el va dur endavant.

Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Centre Instructiu Musical de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 

 


Festival Hostes a l'Octubre CCC

 

Hostes

4, 5 i 6 de febrer de 2016

 Lloc: Octubre CCC (carrer de Sant Ferran, 12, València)

Cinquena edició del festival HOSTES que se celebrarà novament a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània el primer cap de setmana de febrer. Enguany tornem a convocar un divers ventall d'artistes de contrastada qualitat al voltant de les músiques modernes.

Entrades per a cada concert: 8€ (excepte La Petita Orquestra Peiotaire: 5€) Descompte del 50% amb carnet UV. Reserves a comandes@lacasacalba.org. Abonament: 18€ (cal reservar, 25 abonaments a la venda)

Organitza: lacasacalba.org

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario