lunes, 20 de junio de 2016

[Escriu-me] Coneix ‘Jurassic World’ a Tres Forques

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.

'Jurassic World' a Tres Forques (24 de juny, 22.00 h) 

Per la teua comoditat, millor si portes la cadira (nosaltres en tenim un nombre limitat)

124 minuts

A partir de dotze anys

Director: Colin Trevorrow

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, Vincent D'Onofrio, Ty Simpkins, Irrfan Khan, Jake Johnson, Omar Sy, BD Wong, Judy Greer, Lauren Lapkus, Brian Tee, Katie McGrath, Andy Buckley, Jimmy Fallon, James DuMont, Colin Trevorrow

Vint-i-dos anys després de l'ocorregut a Jurassic Park, l'illa Nublar ha estat transformada en un gran parc temàtic, Jurassic Wold, amb versions «domesticades» d'alguns dels dinosaures més coneguts. Quan tot sembla anar bé i ser el negoci del segle, un nou dinosaure d'espècie desconeguda, ja que s'ha creat manipulant genèticament el seu ADN, i que resulta ser molt més intel·ligent del que es creia, s'escapa del recinte i comença a causar estralls entre els visitants del Parc.

Organitza: 3 Forques. Associació Veïnal i Cultural Tres Forques

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

'L'embruixat' al Teatre Micalet (del 23 al 26 de juny de 2016) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.

De Ramón María del Valle-Inclán
Dramatúrgia i direcció d'Amparo Pedregal i Ramon Moreno
Traducció d'Esther Coronil

Escola Municipal de Teatre de Silla

Sessions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 20.00 h

Durada: 75 minuts

Aquest any 2016 fa vuitanta anys que va morir Ramón María del Valle-Inclán. Per recordar-ho l'EMT de Silla proposa un muntatge amb una estètica poderosa i prenent com a base el teatre físic. Vint-i-cinc actors representen aquest esperpent rural, que juga amb l'animalització que proposa l'autor i una barreja de multidisciplines que donen al muntatge un caràcter singular.

Organitza: Teatre Micalet

Data d'actualització: 26 de juny de 2016 20:00.

 

Xufa Rock, nit de sant Joan (23 de juny a partir de les 18.00 h) 

Lloc: la Patacona, Alboraia

Xufa kids a les 18.00 h

·         Marcel el marcià

·         Ramonets

Xufa i festa a les 20.00 h

·         Tardor

·         Bad Gyal

·         Pupil·les Dilatives

·         Mireia Vives & Borja Penalba

·         VaDeBo

·         Chimo Bayo

Correfoc a les 23.00 h

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

Data d'actualització: 23 de juny de 2016 18:00.

'Minions' a la Torre (27 de juny, 22.30 h) 

Apta per a tots els públics. Entrada lliure. Capacitat limitada. Millor si hi portes la cadira!

124 minuts

Directors: Kyle Balda, Pierre Coffin

Cinema d'animació

Línies 27, 9 i N6 (EMT), línies 180, 181 i 182 (MetroBus).

La història dels Minions es remunta al principi dels temps. Van començar sent organismes grocs unicel·lulars que van evolucionar a través del temps, posant-se sempre al servei dels amos més menyspreables. Davant la seua incapacitat per mantenir a aquests amos -des del T. Rex a Napoleó-, els Minions acaben trobant-se sols i cauen en una profunda depressió. No obstant això, un d'ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel Stuart i l'adorable Bob, emprenen un emocionant viatge per aconseguir una cap a qui servir, la terrible Scarlet Overkill. Passaran de la gelada Antàrtida, a la ciutat de Nova York als anys seixanta, per acabar al Londres de la mateixa època, on hauran d'enfrontar-se al major repte fins avui: salvar la raça Minion de l'anihilació.

Organitza: Associació de Veïnes i Veïns de la Torre

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

Data d'actualització: 27 de juny de 2016 22:30.

 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario