jueves, 30 de junio de 2016

[Escriu-me] ‘Pride’ a la fresca a Benimclet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 Pride [Orgull] a la fresca a Benimaclet (3 de juliol, 22.00 h) 

Versió doblada. Entrada lliure. Recorda portar-hi la cadira i el sopar.
120 minuts
Versió doblada
No recomanada per a menors de 7 anys
Director: Matthew Warchus
Ben Schnetzer,  Monica Dolan,  George MacKay,  Bill Nighy,  Andrew Scott,  Imelda Staunton,  Dominic West,  Paddy Considine,  Joseph Gilgun,  Sophie Evans,  Jessie Cave,  Freddie Fox
Lloc: plaça del Benimaclet, València
Durant l'estiu de 1984, sent primera ministra Margaret Thatcher, el Sindicat Nacional de Miners (NUM) convocà una vaga. Durant la manifestació de l'Orgull Gai a Londres, un grup de lesbianes i gais es va dedicar a recaptar fons per ajudar a les famílies dels treballadors, però el sindicat no acceptà els diners. El grup decidí, llavors, posar-se en contacte directe amb els miners i anaren a un poblet de Gal·les. Començà així la curiosa història de dues comunitats totalment diferents que s'uniren per una causa comuna.
I més cinema a la fresca a Velluters:
  • The Kids Are All Right [Els nens estan bé] (versió original en anglès subtitulada en valencià), 10 de juliol a les 22.00 h
Organitza: Associació Juvenil de Veïns i Veïnes de Benimaclet
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística
 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario