lunes, 13 de junio de 2016

[Escriu-me] Més cinema d'aventures a Tres Forques amb ‘Pan’

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Pan' a Tres Forques (17 de juny, 22.00 h)

Per la teua comoditat, millor si portes la cadira (nosaltres en tenim un nombre limitat)

111 minuts

A partir de set anys

Director: Joe Wright

Levi Miller, Garrett Hedlund, Hugh Jackman, Rooney Mara, Amanda Seyfried, Adeel Akhtar, Nonso Anozie, Cara Delevingne, Kathy Burke, Jack Lowden, Jimmy Vee, Phill Martin, Ami Metcalf, Jack Charles

Lloc: jardí de l'Associació Veïnal i Cultural Tres Forques, carrer de Tres Forques, 98, València

Peter, un xicot rebel de 12 anys, ha passat tota la vida en un ombrívol orfenat de Londres. Durant una nit delirant, es veu transportat des de l'orfenat a un món fantàstic de pirates, guerrers i fades anomenat Maimés. Mentre viu extraordinàries aventures, intenta descobrir per què la mare el va abandonar a l'orfenat després de nàixer. En companyia de la guerrera Tigrilla i del nou amic el Capità Garfi, Peter ha de derrotar a l'implacable pirata Barbanegra per salvar Maimés i descobrir la seua autèntica destinació: convertir-se en l'heroi que serà conegut per sempre amb el nom de Peter Pan.

I més cinema a la fresca a Tres Forques:

Divendres, 24 de juny, a les 22.00 h. Jurassic World (a partir de dotze anys)

Organitza: 3 Forques. Associació Veïnal i Cultural Tres Forques

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


'Del revés' [Inside out] a Benimàmet (18 de juny, 22.00 h)

Atenció a la predicció de l'oratge!

Hi pots portar la cadira.

94 minuts

Cinema d'animació

Per a tots els públics

Directors: Pete Docter, Ronnie Del Carmen

Lloc: carrer de Santiago Calatrava (darrere de la biblioteca), València

Riley és una xicota que gaudeix o pateix tota classe de sentiments. Encara que la seua vida ha estat marcada per l'alegria, també es veu afectada per un altre tipus d'emocions. El que Riley no entén molt bé és per quin motiu ha hi ha d'haver tristesa a la vida. Una sèrie d'esdeveniments fan que Alegria i Tristesa es barregen en una perillosa aventura que capgirarà el món de Riley.

Organitza:  Associació de Veïns i Veïnes de Benimàmet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


'L'embruixat' al Teatre Micalet (del 23 al 26 de juny de 2016)

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.

De Ramón María del Valle-Inclán
Dramatúrgia i direcció d'Amparo Pedregal i Ramon Moreno
Traducció d'Esther Coronil

Escola Municipal de Teatre de Silla

Sessions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 20.00 h

Durada: 75 minuts

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Aquest any 2016 fa vuitanta anys que va morir Ramón María del Valle-Inclán. Per recordar-ho l'EMT de Silla proposa un muntatge amb una estètica poderosa i prenent com a base el teatre físic. Vint-i-cinc actors representen aquest esperpent rural, que juga amb l'animalització que proposa l'autor i una barreja de multidisciplines que donen al muntatge un caràcter singular.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario