lunes, 15 de mayo de 2017

[Escriu-me] Campus Vives de Plurilingüisme - Tallers Intensius de Llengües i Cultures - Juliol de 2017

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Campus Vives de Plurilingüisme - Tallers Intensius de Llengües i Cultures Juliol de 2017 (del 3 al 27 de juliol) 


S'hi ofereixen divuit tallers de llengua i cultura armènies, búlgares, ucraïneses, poloneses, russes, romaneses, italianes, franceses i angleses, a més d'un taller general d'introducció a les llengües eslaves. Tindran lloc entre el 3 i el 27 de juliol de 2017.
El Campus Vives de Plurilingüisme naix com una iniciativa conjunta de la Xarxa Vives d'Universitats i la Universitat de València, amb l'objectiu d'oferir tallers intensius de diverses llengües i cultures al personal i a l'estudiantat de totes les universitats de la Xarxa. Aquests tallers són una bona oportunitat per a conèixer llengües i cultures a través dels dinamitzadors que les parlen, les coneixen i les viuen. També, si participareu d'algun programa internacional d'estudis, com l'Erasmus, és una bona manera de conèixer les particularitats de la cultura que us acollirà. 
En total, s'hi ofereixen divuit tallers de llengua i cultura armènies, búlgares, ucraïneses, poloneses, russes, romaneses, italianes, franceses i angleses, a més d'un taller general d'introducció a les llengües eslaves. Els objectius de cada taller són promoure el coneixement la llengua i la cultura del taller, els valors del plurilingüisme i l'estatus del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica. Les llengües de treball, doncs, seran la pròpia de cada taller i el valencià.
Qui s'hi pot inscriure?
Tota la comunitat universitària de la Xarxa Vives i els membres del col·lectiu Amics i Antics Alumnes de la Univesitat de València.
On? 
A les aules del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València (Edifici Beatriu Civera, c. del Serpis, 29, València).
Quan? 
Del 3 al 27 de juliolde dilluns a divendres, en sessions diàries de 90 minuts.
Quant costa? 
L'assistència als tallers és gratuïta per a tota la comunitat universitària de la Xarxa Vives.
Com i quan puc inscriure-m'hi? 
A partir del 15 de maig, al web www.spluv.es/tallers
Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario