lunes, 22 de mayo de 2017

[Escriu-me] Taller introductori a la llengua i la cultura armènies

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Taller introductori a la llengua i la cultura armènies (del 3 al 27 de juliol de 2017) 

L'armeni és una llengua indoeuropea parlada a Armènia i a regions properes. S'escriu amb un alfabet propi de 36 lletres. Històricament, s'ha parlat a l'altiplà d'Armènia, i avui en dia és parlat àmpliament a la diàspora armènia. L'armeni té una tradició literària llarga. De fet, el vestigi més antic escrit en aquesta llengua és una traducció de la Bíblia del segle V.
Si teniu curiositat per iniciar-vos en aquesta llengua i cultura teniu l'oportunitat de fer-ho en el Taller de llengua i cultura armènies del Campus Vives de Plurilingüisme a la Universitat de València, juntament amb altres llengües, com ara el búlgar, l'ucraïnès, el polonès, el rus, el romanès, l'italià, el francès o l'anglès. En l'enllaç <http://www.spluv.es/tallers>, n'hi ha tota la informació i l'accés als formularis d'inscripció.Cinema en valencià als AlbaTexas 

Encetem la col·laboració amb els Cinemes AlbaTexas, que es limitarà a les pel·lícules programades en valencià, és a dir, films en versió original en valencià, en versió original subtitulada en valencià o en versió doblada al valencià, i oberta a qualsevol projecció o sessió de dilluns a diumenge. Haureu de consultar la programació al web dels cinemes per saber les pel·lícules que acompleixen aquests requisits.
Qualsevol persona de la comunitat universitària (estudiants, PAS, PDI i membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes) podran recollir els bons de la campanya als centres d'autoaprenentatge de llengües presentant el carnet universitari.
Cada bo es podrà bescanviar, a la taquilla dels cinemes, el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir, per una entrada gratuïta per a qualsevol projecció en valencià de qualsevol dia i sessió. Òbviament, el bescanvi per a una sessió concreta estarà condicionat per la disponibilitat d'entrades.

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario