lunes, 29 de mayo de 2017

[Escriu-me] Comença el cinema a la fresca d'enguany: ‘Mascotes’ a Tres Forques!

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Mascotes' a Tres Forques (2 de juny, 22.00 h) 

Per la teua comoditat, millor si portes la cadira (nosaltres en tenim un nombre limitat)
87 minuts
Cinema d'animació
Versió doblada en valencià
Direcció: Chris Renaud, Yarrow Cheney
En un edifici d'apartaments de Manhattan, la vida de Max com a mascota preferida corre perill quan la seua propietària porta a casa un altre gos anomenat Duke, amb qui Max aviat té certes diferències. Però les dues mascotes han de deixar enrere la rivalitat quan s'assabenten que un adorable conillet blanc anomenat Snowball està reclutant un exèrcit d'animals domèstics que han abandonat, decidits a venjar-se de tots els animals domèstics feliços i dels amos.
I més cinema en valencià a la fresca a Tres Forques:
Ballerina, divendres 9 de juny a les 22.00 h
- Buscant la Dory, divendres 16 de juny a les 22.00 h
Nota: la programació pot patir canvis d'última hora per part de les distribuïdores cinematogràfiques o per raons meteorològiques.

 

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

Tallers de llengua i cultura romaneses de nivells A1, A2 i B1 (del 3 al 27 de juliol de 2017) 

El romanès és una llengua romànica parlada per uns 24 milions de persones arreu del món. La majoria, vora 20 milions, es concentren a Romania i més de dos milions i mig a Moldàvia, on també s'anomena moldau. Oficialment s'escriu amb l'alfabet llatí, tot i que, a Moldàvia, molta gent encara empra l'alfabet ciríl·lic per a escriure.

Malgrat l'aïllament respecte a la resta de llengües romàniques, envoltada de llengües eslaves i turqueses, té una alt grau de semblança amb llengües com l'italià o, fins i tot, com la nostra. És per això que, si voleu fer una estada d'Erasmus a Romania o, simplement, hi voleu fer una visita, us serà molt fàcil enganxar-vos directament a un dels nostres tallers de romanès, fins i tot al de nivell B1.
En l'enllaç <http://www.spluv.es/tallers>, hi ha tota la informació sobre els tallers de llengua i cultura romaneses de nivells A1, A2 i B1, com també de la resta de llengües: armeni, búlgar, ucraïnès, poloneses, rus, italià, francès i anglès, a més d'un taller general d'introducció a les llengües eslaves

Cinema en valencià als AlbaTexas 

La col·laboració amb els Cinemes AlbaTexas, que es limitarà a les pel·lícules programades en valencià, és a dir, films en versió original en valencià, en versió original subtitulada en valencià o en versió doblada al valencià, i oberta a qualsevol projecció o sessió de dilluns a diumenge. Haureu de consultar la programació al web dels cinemes per saber les pel·lícules que acompleixen aquests requisits.
Qualsevol persona de la comunitat universitària (estudiants, PAS, PDI i membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes) podran recollir els bons de la campanya als centres d'autoaprenentatge de llengües presentant el carnet universitari.
Cada bo es podrà bescanviar, a la taquilla dels cinemes, el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir, per una entrada gratuïta per a qualsevol projecció en valencià de qualsevol dia i sessió. Òbviament, el bescanvi per a una sessió concreta estarà condicionat per la disponibilitat d'entrades.




'La vida d'en Carbassó' a Ontinyent, fins a l'1 de juny de 2017 

S'amplia la programació de la pel·lícula fins a l'1 de juny per la bona acollida i els bons comentaris que ha rebut!
Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant).
Durada: 66 minuts
Director: Claude Barras
Animació

Sessions
divendres 26 de maig de 2017 a les 18.00 h
dissabte 27 de maig de 2017 a les 18.00 h 
diumenge 28 de maig de 2017 a les 18.00 h 
dilluns 29 de maig de 2017 a les 18.00 h 
dimarts 30 de maig de 2017 a les 18.00 h 
dimecres 31 de maig de 2017 a les 18.00 h 
dijous 1 de juny de 2017 a les 18.00 h 
Lloc: Cineápolis  el Teler, carrer del Pintor Segrelles, 1-3, Ontinyent
En Carbassó és un xiquet valent que després de perdre la mare ha d'ingressar en una llar d'acollida, amb altres infants orfes de la mateixa edat. En un primer moment s'esforça per trobar el seu lloc en aquest nou medi hostil. No obstant això, amb l'ajuda dels nous amics, en Carbassó aprèn a confiar, troba el veritable amor i una nova família.

Organitza: Utiye Cinema
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística




Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.



















No hay comentarios:

Publicar un comentario