martes, 10 de septiembre de 2013

Butlletí Universitari d'Ocupació (BUO)AMICS. Setembre de 2013, número 17/Boletín Universitario de Ocupación(BUO). Septiembre de 2013, número 17

Butlletí Universitari d'Ocupació (BUO)AMICS. Setembre de 2013, número 17

Benvolguts amics*:

En aquest número del BUO, Juan Antonio Raga Esteve, director del Parc Científic de la Universitat de València, ens dóna a conèixer en profunditat el Parc i a més ens parla de la inversió en R+D+I en l'eixida de la crisi actual.

D'altra banda, analitzem tot un seguit de normativa que té per objecte el foment de la contractació per part de les empreses i també de l'ocupació dirigida a emprenedors.

Esperem que el BUO siga del vostre interès.

L'equip de l’OPAL


Més informació:

opalges@uv.es

 

  
Uniempren inaugura amb tu el curs amb dos nous projectes
Des de la seua posada en funcionament el passat 23 d'abril, Uniempren, la plataforma de suport de finançament als emprenedors, segueix rebent projectes i informant-te de les notícies més actualitzades i d'interés per a totes les persones emprenedores des de les seues xarxes socials www.facebook.com/uniemprenuv, @uniempren i http://www.uniempren.es/blog/. Uniempren inaugura amb tu aquest nou curs acadèmic amb dos nous projectes que cerquen socis. Es diuen SBEI i ADBANSS.
  
L'OPAL llança una oferta formativa de 23 cursos per a 2013-2014
L'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València ha llançat una oferta formativa de vint-i-tres cursos per a l'any acadèmic 2013-2014. Com a novetat, ofereix un curs sobre disseny, desenvolupament i presentació del pla d'empresa, mentre que el curs 'Maneig de situacions difícils' o 'Counselling' es consolida en assolir una trentena d'edicions.

* En el BUO es fa sevir el gènere gramatical masculí per referir-nos a col•lectius mixtos en aplicació de la llei lingüística de l’economia expressiva. (Font: Diccionario panhispánico de dudas, de la Real Academia Española.)

No hay comentarios:

Publicar un comentario