jueves, 19 de septiembre de 2013

[ESCRIU-ME] Tastalleng=?iso-8859-1?Q?=FCes?= 26 de setembre

Dia Europeu de les Llengües - Tastallengües

La Universitat de València, a través del Servei de Política Lingüística (SPL), col·labora amb el Consell d'Europa i la Unió Europea en la celebració del Dia Europeu de les Llengües (26 de setembre). En aquest marc, el SPL organitza la 9a edició del Tastallengües, un esdeveniment per a dinamitzar els intercanvis en totes les llengües del món, al qual estan convidats tant els estudiants d'intercanvi com la resta de la comunitat universitària: professorat, estudiantat i personal d'administració i serveis.

La 9a edició del Tastallengües tindrà lloc, doncs, el 26 de setembre de 2013, a partir de les 18:30, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer de Sant Ferran, 12, València). Inclou una xarrada de presentació i un berenar-sopar de germanor amb productes valencians i obert a les aportacions culinàries dels participants. Durant l'àpat, les persones interessades tindran l'oportunitat de formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals. La jornada culminarà amb el concert del grup de folk URBÀLIA RURANA.

El Tastallengües és una ocasió excel·lent per a conèixer gent d'altres indrets, practicar altres idiomes i mostrar la nostra llengua i la nostra cultura als estudiants de tot el món que s'incorporen aquest quadrimestre a la Universitat de València. Els actes són gratuïts i estan oberts a tota la comunitat universitària (amb capacitat limitada). Més informació i inscripcions:

http://www.spluv.es/tastallengues 

A més a més, el SPL, en col·laboració amb el Servei de Relacions Internacionals, us ofereix la possibilitat de concertar, al llarg de tot l'any, intercanvis de conversa en qualsevol idioma, a través del programa de Tàndems Lingüístics de la Universitat de València:

http://www.spluv.es/tandems 

Finalment, els centres d'autoaprenentatge de llengua (CAL) del SPL en cadascun dels tres campus us ofereixen grups de conversa i altres recursos per a l'aprenentatge de l'anglès, l'alemany i el francès, a més del valencià:

http://www.spluv.es/conversa 

Si desitgeu més informació sobre aquests i altres recursos per a l'aprenentatge i la pràctica de les llengües, passeu pel CAL del vostre campus, on us n'informarem i us oferirem un exemplar del Manual d'estil interuniversitari per a la redacció de textos institucionals en anglès:

http://www.spluv.es/cal

Totes aquestes iniciatives per al foment del plurilingüisme responen al suport que presta el Servei de Política Lingüística als objectius estratègics d'internacionalització de la Universitat de València.


Universitat de València
Servei de Política Lingüística
www.spluv.es 

No hay comentarios:

Publicar un comentario