martes, 24 de septiembre de 2013

[ESCRIU-ME] Vine i celebra el Dia Europeu de les Lleng=?utf-8?Q?=C3=BCes_amb_el_Tastalleng=C3=BC?= es

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Tastallengües el 26 de setembre, Dia Europeu de les Llengües

 

El SPL us convida a participar en les activitats d'intercanvi i acolliment lingüístic dels estudiants procedents d'altres universitats de tot el món. La propera edició del Tastallengües tindrà lloc el 26 de setembre, Dia Europeu de les Llengües, a partir de les 18.30 h. Inclou una xarrada de presentació i un berenar-sopar de germanor amb productes valencians i obert a les aportacions culinàries dels participants. Durant l'àpat, les persones interessades tindran l'oportunitat de formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals.

La jornada culminarà amb un concert participatiu de folk del grup valencià Urbàlia Rurana. El Tastallengües és una ocasió excel·lent per a conèixer gent d'altres indrets, practicar altres idiomes i mostrar la nostra llengua i la nostra cultura als estudiants que s'incorporen aquest quadrimestre a la Universitat de València. Els actes són gratuïts i estan oberts a tota la comunitat universitària (amb capacitat limitada).

Més informació i reserva de places ací.

 

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario