lunes, 7 de julio de 2014

[ESCRIU-ME] Els valencians sota la mirada d'una xicota alemanya al Musical de Benimaclet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Què ens passa, valencians!? al Musical de Benimaclet


 

 

 

Què ens passa, valencians!?

Presentació, projecció del documental i col·loqui amb el director

Direcció: David Valls

Amb Alina Moser

 Dimecres, 9 de juliol de 2014, 20.00 h

 Lloccarrer del Baró de San Petrillo, 14, València

Alina Moser és una xicota alemanya que, amb una bicicleta, pedala per tot el País Valencià, de nord a sud, per saber si s'hi pot viure només en valencià. Alina s'interessa per saber quins mitjans de comunicació trobem escrits en valencià, la situació de la llengua a l'escola i la cultura... i per saber-ho, passarà per Gandia, Elx, València, Sueca o Alcoi, entre altres poblacions, per parlar tant amb la gent que es va trobant com també amb altres persones amb qui ja ha quedat prèviament, com el doctor en psicologia Ferran Suay, el cantant Miquel Gil, el presentador i actor Eugeni Alemany o el president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno.

 Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Centre Instructiu Musical (CIM) de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


 Cinema en valencià a la fresca a Velluters


 

 

Cinema en valencià a Velluters

La grande bellezza

[La gran bellesa]

Versió original en italià subtitulada en valencià

Direcció: Paolo Sorrentino

Amb Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli, Serena Grandi, etc.

Dijous, 10 de juliol de 2014, a les 22.00 h

 Lloc: pl. del Pilar, València

 A Roma, durant l'estiu, nobles decadents, arribistes, polítics, criminals d'alta volada, periodistes, actors, prelats, artistes i intel·lectuals teixeixen una trama de relacions inconsistents que es desenvolupen en fastuosos palaus i vil·les. El centre de totes les reunions és Jep Gambardella (Toni Servillo), un escriptor de 65 anys que va escriure un sol llibre i practica el periodisme. Dominat per la indolència i el fastig, assisteix a aquesta desfilada de personatges poderosos però insubstancials, buits i depriments.

Entrada gratuïta

Capacitat limitada

Porteu-hi la cadira

 Organitza: Racó de la Corbella i Assemblea de Ciutat Vella i Botànic
Hi col·labora: el Servei de Política LingüísticaAquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario