miércoles, 9 de diciembre de 2015

[Escriu-me] Julianne Moore en ‘Sempre Alice‘ (VOS) a Tres Forques

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Sempre Alice a Tres Forques

 

 

 Cinema en valencià a Tres Forques

Still Alice

[Sempre Alice]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

95 minuts

Direcció: Richard Glatzer, Wash Westmoreland

Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart, Kate Bosworth, Hunter Parrish, Erin Darke, Shane McRae, Victoria Cartagena, Stephen Kunken, Eha Urbsalu, Cali T. Rossen, Kristin Macomber, Cat Lynch, José Báez, Jamie Lee Petronis

 dijous, 10 de desembre de 2015, a les 19.30 h

 LlocCentre Cultural Tres Forques, carrer de les Tres Forques, 98, València

Alice Howland (Julianne Moore) està orgullosa de la vida que tant d'esforç li ha costat construir. Als cinquanta, és professora de psicologia cognitiva a Harvard i una experta lingüista de fama mundial, amb un marit reeixit i tres fills adults. De sobte, comença a sentir-se desorientada i un tràgic diagnòstic canvia per sempre la seua vida, al mateix temps que la seua relació amb la família i amb el món. Amb elegància i delicadesa, l'autora ens apropa als sentiments de qui pateix la malaltia d'Alzheimer i les seues famílies.

Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Associació de Veïns Tres Forques-Vara de Quart
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística


Ruta per la València dels pardals i les cotorres

 

 

Ruta per la València dels pardals i les cotorres: ruta històrica, literària, lúdica, amorosa, eròtica, anecdòtica i llegendaria

A càrrec de Giravolta València que són Pepa Alòs i Grancesc Anyó

 dissabte, 12 de desembre de 2015, a les 11.00 h

Preu 10€/4€ menors de 16 anys. 50% de descompte amb el carnet universitari.

 La ruta s'iniciarà a la Llotja, edifici que també visitarem. Durarà aproximadament dues hores.

El títol ho diu tot. Passejarem per la València més eròtica i sensual però també d'història i d'històries, de llegendes i d'amor. Visitarem tot el centre històric.

Podeu reservar a giravolta@giravoltavalencia.com fins que es complete el grup.

 Organitza: Giravolta València
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Paraules majors al Teatre Micalet...

 

Paraules majors

De Roberto García

Amb Héctor Fuster i Alfred Picó

Companyia L'Horta Teatre

Del 2 al 13 de desembre

Funcions: dimecres, dijous i divendres, a les 20.30 h, dissabtes, a les 19 h, i diumenges, a les 20 h. Dimarts 8 de desembre hi ha funció a les 19 h.

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Recordeu l'any 2015? Va ser l'any de l'èxtasi electoral. L'any de la catarsi democràtica. La gent, que fins aquell moment només havia assistit al seu empobriment, va tenir a les mans les paperetes on s'escrivia el futur. El seu futur? O el dels polítics,  éssers pluricel·lulars tan injustament desacreditats? Fals

L'obra és una Electoral Road Movie crepuscular i lisèrgica, com correspon a aquests temps crepusculars que anuncien l'adveniment d'una nova era. Dos escortes d'un candidat polític important viuen el frenesí d'una dura campanya electoral. Enganxats a les esquenes ruïnoses de la política mateix, la seua mirada perifèrica i invisible i el joc narratiu cinematogràfic de la història, ens faran viatjar per poblats, planures i fronteres on perillosos traficants de promeses es juguen el destí a vida o mort.

 

 


 

Ovidi 3. Un temps, una estima, una idea

Concert amb David Caño, l'artista, Borja Penalba, el cantant, David Fernàndez, el pallasso

20 de desembre, 20.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Nascuts enmig de la democràcia, de l'amnèsia decretada i l'oblit planificat, tres joves, que ja no ho són tant, es troben, comparteixen i amb humilitat celebren Ovidi Montllor a través de poemes, músiques i reflexions.

En temps de manars i garrotades, doncs, un poeta, un músic i un periodista –un artista, un cantant, un pallasso– es retroben assembleàriament per poder seguir fugint cap a la llibertat. Amb l'Ovidi nostre de cada dia, és clar: aquell que no torna perquè mai se'n va anar. El mateix que ens continua emparant, aixoplugant i protegint, a cada pas i a cada contradicció.


 

 

 

Cinc actrius lligen Rodoreda

Dramatúrgia i direcció Pepa Juan

Amb Pilar Almeria, Empar Canet, Pepa Juan, Irene Klein, Rosana Pastor i Amparo Vayà

21 de desembre, 20.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Un suggeridor itinerari a través de la figura i l'obra de Mercè Rodoreda. Un breu repàs per la seua vida i per una mostra dels contes que va escriure. Cadascuna de les actrius passarà en algun moment per la seua taula per recordar. Es posarà en la seua pell per parlar de la infantesa, de jardins, d'amor, de literatura, del pas del temps, de la mort. Escoltaran amb fruïció les paraules de l'escriptora i aquestes evocaran en elles el propi món.

 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


 El nostre última estiu a Escòcia a Ontinyent

 

El nostre últim estiu a Escòcia

Versió doblada en valencià

95 minuts

Direcció: Andy Hamilton, Guy Jenkin

Amb Rosamund Pike, David Tennant, Billy Connolly, Celia Imrie, Emilia Jones, Ben Miller, Amelia Bullmore, Bobby Smalldridge, Alexia Barlier, Imogen Toner, Kirstin Murray

dimecres, 23 de desembre de 2015, a les 16.30 h i a les 18.15 h
divendres, 25 de desembre de 2015, a les 16.30 h i a les 18.15 h
dissabte, 26 de desembre de 2015, a les 16.30 h i a les 18.15 h
diumenge, 27 de desembre de 2015, a les 16.30 h i a les 18.15 h

 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Doug i Abi tenen tres fills encantadors encara que molt excèntrics. Quan l'estrès posa en perill la seua estabilitat mental i el matrimoni, decideixen viatjar a Escòcia amb els fills. Allà participaran en una gran reunió familiar i es retrobaran amb Gordie, l'increïblement extravagant pare de Doug. Però el que prometien ser unes vacances per a la reconciliació aviat esdevindran un camp de mines. Quan els fills precipiten un gir inesperat en els esdeveniments, la família es veu obligada a aparcar les diferències i a col·laborar els uns amb els altres.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística


 

 

 

 My Old Lady

[Ma casa a París]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

107 minuts

Direcció: Israel Horovitz

Amb Kevin Kline, Maggie Smith, Kristin Scott Thomas, Dominique Pinon, Michael Burstin, Elie Wajeman, Raphaële Moutier, Sophie Touitou, Christian Rauth, Delphine Lanson, Noémie Lvovsky, Stéphane De Groodt

dimecres, 23 de desembre de 2015, a les 20.00 h i a les 22.30 h
divendres, 25 de desembre de 2015, a les 20.00 h i a les 22.30 h
dissabte, 26 de desembre de 2015, a les 20.00 h i a les 22.30 h
diumenge, 27 de desembre de 2015, a les 20.00 h i a les 22.30 h

 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Mathias, un novaiorquès que necessita diners, viatja a París per vendre el luxós apartament que acaba d'heretar del pare, amb qui no tenia cap contacte. Quan hi arriba, descobreix que una senyora gran, Mathilde, hi viu amb la filla. No tarda a assabentar-se que, segons la llei francesa, no podrà vendre el pis fins que Mathilde muira.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario