jueves, 10 de diciembre de 2015

Presentació del llibre 'Molècules. Els elements i l'arquitectura de tot' de Theodore Gray

'Molècules. Els elements i l'arquitectura de tot', de Theodore Gray, es presenta aquest divendres dia 11 de desembre a les 19 hores a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània. El llibre ha sigut editat per Publicacions de la Universitat de València, l'Institut d'Estudis Catalans i Edicions de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'acte –dins l'Espai Ciència– el presentaran Isabel Vázquez, catedràtica d'Enginyeria Química i vicerectora d'Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València; i María Luisa Calatayud, professora de Química de Batxillerat. 

data: 11 de desembre

Hora: 19 hores

Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània

 

Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario