miércoles, 7 de diciembre de 2016

[Escriu-me] Inscripció a la convocatòria de gener de 2017 de les proves oficials de valencià de la Universitat de València

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Inscripció a la convocatòria de gener de 2017 de les proves oficials de valencià de la Universitat de València (inscripció, del 28 de novembre al 12 de desembre de 2016) 

Del 28 de novembre al 12 de desembre de 2016, s'estendrà el període d'inscripció a les proves oficials de valencià de la convocatòria de gener de 2017 de la Universitat de València.
En aquest enllaç, hi trobareu tota la informació sobre aquestes (dates, horaris, adreces, etc.) i l'enllaç a la plataforma d'inscripció al final.

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.


No hay comentarios:

Publicar un comentario