miércoles, 12 de julio de 2017

[Escriu-me] Clooney a la fresca, en versió original, a Benimaclet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Parched' (VOS) [L'estació de les dones] a la fresca a Velluters (13 de juliol, 22.00 h) 

Entrada lliure. Capacitat limitada. Recorda portar-hi la cadira. La programació pot patir canvis d'última hora per part de les distribuïdores.
102 minuts
Versió original en hindi subtitulada en valencià
Direcció: Leena Yadav
Adil Hussain, Radhika Apte, Surveen Chawla, Tannishtha Chatterjee, Sayani Gupta, Sumeet Vyas, Mahesh Balraj, Lehar Khan, Chandan Anand,  Riddhi Sen, Farrukh Jaffar, Tanya Sachdeva
En un petit poble de l'estat de Gujarat, a l'Índia actual, quatre dones s'atreveixen a oposar-se als homes i a les tradicions ancestrals que les esclavitzen. Encoratjades per la seua amistat i el desig de llibertat, s'enfronten als seus dimonis i somien amb l'amor i un altre món.
Organitza: Racó de la Corbella, Ciutat Vella Batega
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


'Kirikú i les bèsties salvatges' a Aiora riu (13 de juliol, 22.00 h) 

Aiora riu: cicle de comèdies interculturals
Cinema a la fresca i en valencià al barri d'Aiora
Entrada lliure
Porta l'entrepà i nosaltres posarem la cadira!
La programació pot patir canvis d'última hora per part de les distribuïdores cinematogràfiques o per raons meteorològiques.
75 minuts
Versió doblada en valencià
Director: Michel Ocelot, Bénédicte Galup
Lloc: esplanada, metro d'Aiora, València
L'avi, en el seu tron de la gruta blava, ens explica com Kirikú es converteix en jardiner, detectiu, terrisser, comerciant, viatger i metge, i com el més petit i valent dels herois haurà de buscar en el seu interior per trobar el valor, l'astúcia i la generositat necessàries per a triomfar sobre el mal.
I més cinema a la fresca al barri d'Aiora:
  • Intocable, 20 de juliol a les 22.00 h
Organitza: YMCA
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística i l'Associació de Veïns i Veïnes Marítim-Aiora


'Good Night, and Good Luck' (VOS) ['Bona nit, i bona sort'] a la fresca a Benimaclet (16 de juliol, 22.00 h) 

Versió original en anglès subtitulada en valencià. Entrada lliure. Recorda portar-hi la cadira
90 minuts
Versió original en anglès subtitulada en valencià
Director: George Clooney
Amb David Strathairn, George Clooney, Robert Downey Jr., Jeff Daniels, Frank Langella, Patricia Clarkson, Thomas McCarthy, Matt Ross, Tate Donovan, Ray Wise, Alex Borstein, Grant Heslov, Robert Knepper
Lloc: a la plaça de Benimaclet, València
Ambientada el 1953, narra l'enfrontament real que, en defensa del periodisme independent, van mantenir el famós periodista i presentador de la CBS Edward R. Murrow (David Strathairn) i el seu productor Fred Friendly (George Clooney) contra el poderós senador anticomunista Joseph McCarthy, fet que va determinar el final de la "cacera de bruixes".
Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Cinema en valencià als AlbaTexas 

El Servei de Política Lingüística enceta una col·laboració amb els Cinemes AlbaTexas. Aquesta es limitarà a les pel·lícules programades en valencià, és a dir, films en versió original en valencià, en versió original subtitulada en valencià o en versió doblada al valencià, i oberta a qualsevol projecció o sessió de dilluns a diumenge. Haureu de consultar la programació al web dels cinemes per saber les pel·lícules que acompleixen aquests requisits.
Qualsevol persona de la comunitat universitària (estudiants, PAS, PDI i membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes) podran recollir els bons de la campanya als centres d'autoaprenentatge de llengües presentant el carnet universitari.
Cada bo es podrà bescanviar, a la taquilla dels cinemes, el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir, per una entrada gratuïta per a qualsevol projecció en valencià de qualsevol dia i sessió. Òbviament, el bescanvi per a una sessió concreta estarà condicionat per la disponibilitat d'entrades.




Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.















No hay comentarios:

Publicar un comentario