martes, 4 de julio de 2017

[Escriu-me] València s'omple de cinema a la fresca en valencià!

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Déu meu, però què t'hem fet?' a Aiora riu (6 de juliol, 22.00 h) 

Aiora riu: cicle de comèdies interculturals
Cinema a la fresca i en valencià al barri d'Aiora
Entrada lliure
Porta l'entrepà i nosaltres posarem la cadira!
La programació pot patir canvis d'última hora per part de les distribuïdores cinematogràfiques o per raons meteorològiques.
93 minuts
Versió doblada en valencià
Director: Philippe de Chauveron
Christian Clavier,  Chantal Lauby,  Ary Abittan,  Medi Sadoun,  Frédéric Chau, Noom Diawara,  Frédérique Bel,  Julia Piaton,  Émilie Caen,  Élodie Fontan, Pascal Nzonzi
Lloc: esplanada, metro d'Aiora, València
Claude i Marie Verneuil, un matrimoni catòlic i molt conservador, tenen quatre filles, a qui han tractat d'inculcar els seus valors i principis. No obstant això, les xicotes només els han donat disgustos: la gran es va casar amb un musulmà; la segona, amb un jueu, i la tercera, amb un xinès. El matrimoni diposita totes les esperances en la filla menuda, tot esperant que, almenys ella, es case per l'església.
I més cinema a la fresca al barri d'Aiora:
  • Kirikú i les bèsties salvatges, 13 de juliol a les 22.00 h
  • Intocable, 20 de juliol a les 22.00 h

Organitza: YMCA

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística i l'Associació de Veïns i Veïnes Marítim-Aiora


'Comancheria' a la fresca a Velluters (6 de juliol de 2016, 22.00 h) 

Entrada lliure. Capacitat limitada. Recorda portar-hi la cadira. La programació pot patir canvis d'última hora per part de les distribuïdores.
102 minuts
Direcció: David Mackenzie
Jeff Bridges, Chris Pine, Ben Foster, Gil Birmingham, Katy Mixon, Dale Dickey, Kevin Rankin, Melanie Papalia, Lora Martinez-Cunningham, Amber Midthunder, Dylan Kenin, Alma Sisneros, Martin Palmer, Danny Winn, Crystal Gonzales, Terry Dale Parks, Debrianna Mansini, John-Paul Howard
Toby, un jove pare divorciat, i el seu impulsiu germà Tanner, un ex presidiari acabat d'eixir de la presó, es dirigeixen a l'Oest de Texas per realitzar una sèrie de robatoris en unes poques sucursals bancàries. L'objectiu de Toby és intentar poder aconseguir els diners suficients com per a poder salvar la granja familiar, que està en perill. Només cometre el primer robatori, un veterà Ranger de Texas i el seu company aniran darrere dels germans.
Organitza: Racó de la Corbella, Ciutat Vella Batega
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

'Five Broken Cameras' (VOS) ['Cinc càmeres trencades'] a la fresca a Benimaclet (9 de juliol, 22.00 h) 

Versió original en anglès subtitulada en valencià. Entrada lliure. Recorda portar-hi la cadira
Documental
90 minuts
Versió original en anglès subtitulada en valencià
Director: Emad Burnat,  Guy Davidi
Lloc: a la plaça de Benimaclet, València
Quan naix el seu quart fill, Emad, un agricultor palestí compra la primera càmera de vídeo. A poc a poc i en paral·lel al creixement del fill comença a enregistrar els actes de resistència pacífica dels habitants del seu poble, Bil'in, enfront de l'avanç dels colons israelians i la construcció d'un mur de separació entre les urbanitzacions. Durant més de cinc anys, Emad enregistra aquest conflicte en el qual dos dels seus millors amics lideren la resistència: detencions diaris i repressió brutal per part de l'exèrcit israelià. Fins a cinc càmeres d'Emad són destrossades per l'exèrcit israelià. Cadascuna enregistrarà una part d'aquesta impressionant història.
I més cinema a la fresca a Benimaclet:
  • Five Broken Cameras [Cinc càmeres trencades] (versió original en anglès subtitulada en valencià), 9 de juliol a les 22.00 h (documental)
  • Good Night, and Good Luck [Bona nit i bona sort] (versió original en anglès subtitulada en valencià), 16 de juliol a les 22.00 h
Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Cinema en valencià als AlbaTexas 

El Servei de Política Lingüística enceta una col·laboració amb els Cinemes AlbaTexas. Aquesta es limitarà a les pel·lícules programades en valencià, és a dir, films en versió original en valencià, en versió original subtitulada en valencià o en versió doblada al valencià, i oberta a qualsevol projecció o sessió de dilluns a diumenge. Haureu de consultar la programació al web dels cinemes per saber les pel·lícules que acompleixen aquests requisits.
Qualsevol persona de la comunitat universitària (estudiants, PAS, PDI i membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes) podran recollir els bons de la campanya als centres d'autoaprenentatge de llengües presentant el carnet universitari.
Cada bo es podrà bescanviar, a la taquilla dels cinemes, el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir, per una entrada gratuïta per a qualsevol projecció en valencià de qualsevol dia i sessió. Òbviament, el bescanvi per a una sessió concreta estarà condicionat per la disponibilitat d'entrades.




Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.














No hay comentarios:

Publicar un comentario