miércoles, 19 de julio de 2017

[Escriu-me] Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2017 

  
Mavi Dolç i Gastaldo
(València 1961 - Barcelona 2009)
Llicenciada en la Universitat de València, es va doctorar en l'Autònoma de Barcelona, on va exercir de professora i d'investigadora, amb especial dedicació a les llengües i als mitjans de comunicació. Va ser una de les impulsores de la Xarxa Vives d'Universitats, de la qual forma part la Universitat de València. La Universitat li ret un senzill homenatge dedicant aquest premi a la seua memòria.

 

El Servei de Política Lingüística (SPL) vol premiar treballs audiovisuals que contribuïsquen a assolir l'equiparació lingüística del valencià i a promoure els valors del plurilingüisme en tots els àmbits, amb especial atenció a la docència universitària. 
Hi poden participar estudiants i personal actiu de la Universitat de València o d'universitats de la Xarxa Vives
Els temes tractats en el treball han de tindre relació amb el foment del valencià amb vista a l'assoliment de la igualtat lingüística, especialment en la docència universitària, i amb la promoció del plurilingüisme autocentrat.
El premi està dotat amb 2.500€. La Comissió de Valoració podrà acordar la concessió de fins a cinc accèssits amb un màxim global de 500€.
El treball es podrà presentar fins al 4 de setembre de 2017.Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.
No hay comentarios:

Publicar un comentario