miércoles, 1 de diciembre de 2010

Confer=?ISO-8859-1?Q?=E8ncia_al_Bot=E0nic?=


Vos recordem que hui, dimecres 1 de desembre, a les 19h, continuen les xerrades del cicle de conferències del Botànic amb Gestió d’un servei de manteniment i conservació de l’arbratge urbà a càrrec d’Enrique Ariza (Tecnigral) i Jacobo Llorens (Tahler S.A.), tècnics especialistes en treballs d’arboricultura. La conferència, organitzada per l’Associació Espanyola d’Arboricultura (AEA), tindrà lloc a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic. Entrada lliure i aforament limitat.


 **

Os recordamos que hoy, miércoles 1 de diciembre, a las 19h, continuan las charlas del ciclo de conferencias del Botànic con Gestión de un servicio de mantenimiento y conservación del arbolado urbano a cargo de Enrique Ariza (Tecnigral) y Jacobo Llorens (Tahler S.A.), técnicos especialistas en trabajos de arboricultura. La conferencia, organizada por la Asociación Española de Arboricultura (AEA), tendrá lugar en el Auditorio Joan Plaça del Jardí Botànic. Entrada libre y aforo limitado.

--   p.d. totes les matrícules i respostes a este mail cal que es facen al contacte de cultura: cicbotanic@uv.es     **********  Eva Pastor Serra Gabinet de Cultura botànica i Comunicació Jardí Botànic de la Universitat de València c/Quart, 80 tlf. (+34) 96 315 68 06 fax. (+34) 96 315 68 26 eva.pastor@uv.es cicbotanic@uv.es  **********    El consum de paper és perjudicial per al medi ambient. Pensa bé si cal imprimir aquest mail.  El consumo de papel es perjudicial para el medio ambiente. Piensa bien si es necesario imprimir este mail. Paper use affects the environment. Please think twice if it’s really necessary to print this email.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario