viernes, 10 de diciembre de 2010

M=?ISO-8859-1?Q?=FAsica?= i contacontes


  

Aquest cap de setmana el Botànic de la Universitat acull sessió doble de contacontes. D’una banda, el diumenge 12 a les 11h, amb Aprèn anglès al Botànic, tindrem una edició especial d’aquesta proposta per aprendre un nou idioma escoltant les històries de natura més divertides de la mà del Grupo Luna. A continuació, a les 12h, l’Editorial Bullent presentarà a l’Estufa Freda el llibre infantil Les Flors de l’Albagés. Allí estarem amb l’autor, Llorenç Giménez el contacontes, i la il·lustradora Paula Peña, que tenen preparada una actuació molt especial.

 

Mentre que el proper 18 de desembre conclou el cicle musical del Botànic Cuinant Jazz, aquesta vegada amb l’actuació estel·lar de la Sedajazz Swing Band. Les entrades estaran a la venda a la taquilla del Jardí a partir de demà.

 

**

 

Este fin de semana el Botànic de la Universitat acoge sesión doble de cuentacuentaos. Por un lado, el domingo 12 a las 11h, con Aprèn anglès al Botànic, tendremos una edición especial de esta propuesta para aprender un nuevo idioma escuchando las historias de naturaleza más divertidas de la mano del Grupo Luna. A continuación, a las 12h, la Editorial Bullent presentará en la Estufa Fría el libro infantil La Aldea de las Flores. Allí estaremos con el autor, Llorenç Giménez el cuentacuentos, y la ilustradora  Paula Peña, que tienen preparada una actuación muy especial.

 

Mientras que el próximo 18 de diciembre concluye el ciclo musical del Botànic Cuinant Jazz, esta vez con la actuación estelar de la Sedajazz Swing Band. Las entradas estarán a la venta en la taquilla del Jardín a partir de mañana.

 

   

No hay comentarios:

Publicar un comentario