martes, 26 de junio de 2012

ESPECTACLE MUSICAL I ASTRONÒMIC

 
ESPECTACLE MUSICAL I ASTRONÒMIC

La Universitat de València ha organitzat un espectacle musical i astronòmic amb motiu de l'inici de la desena Reunió Científica de la Societat Espanyola d'Astronomia (SEA), la qual tindrà lloc a València entre el 9 i el 13 de juliol i reunirà més de 300 científics d'àmbit internacional per a presentar els seus treballs més recents. El teatre Olympia acollirà aquest concert de benvinguda a càrrec del Bailey-Salgado Project (BSP), un duo musical i astronòmic composat pel músic i compositor Tom Bailey i l'astrònom del planetari Adler de Chicago José Francisco Salgado. Als seus treballs combinen música amb fotografia, vídeos i animacions a fi de crear obres multimèdia.

L'objectiu d'aquesta activitat -amb la qual la Universitat de València vol obrir la reunió científica al públic en general- és comunicar la ciència mitjançant l'art, com també aproximar a la societat coneixements sobre la Terra i l'Univers. L'espectacle, amb una minuciosa sincronització de música i imatges, inclou projeccions en alta definició, música tant en directe com enregistrada i breus explicacions sobre el contingut científic i el procés creatiu de les obres.

El concert tindrà lloc el 9 de juliol a les 20 hores.

Més informació:

www.uv.es/cdciencia

http://www.sea-astronomia.es/SEA2012

Vídeos del BSP  http://baileysalgadoproject.com/videos/

Càtedra de Divulgació de la Ciència
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
C/ Amadeu de Savoia nº 4  2a planta
46010 València
Tel. 963395000
Fax. 963395008
http://www.uv.es/cdciencia

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.  Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario