miércoles, 13 de junio de 2012

INFOTRI: CONVOCATÒRIA VALORITZA I TRANSFEREIX-2012. FAQS -PREGUNTES FREQÜENTS


 

 

CONVOCATÒRIA VALORITZA I TRANSFEREIX 2012.

PREGUNTES FREQÜENTS I RECOMANACIONS

FAQS

 

 

En relació amb la convocatòria "Valoritza i Transfereix 2012", publicada pel Vicerectorat

d' Investigació i Política Científica el passat 11/06/2012, per al desenvolupament de projectes de prova de concepte,  us comuniquem que des de l'OTRI hem preparat un breu document amb resposta a les Preguntes més Freqüents (FAQ) sobre VALORITZA I TRANSFEREIX 2012, per tal d'afavorir la vostra participació i de facilitar suport i assessorament en la preparació de les propostes.

Descarregar Document

 

Així mateix, us fem les següents recomanacions:

 

1-     Que reviseu la convocatòria i les FAQ detenidament , amb la finalitat de poder valorar si vostra proposta de projecte s'ajusta o no al perfil de la convocatòria.

 

Prèviament a la presentació de qualsevol projecte, us recomanem que us poseu en contacte amb l'OTRI, sent també aconsellable que ens remeteu un breu resum de la vostra proposta per correu electrònic. Ja que el termini de la convocatòria acaba el proper 11 de juliol, cal que ens n'envieu el resum abans del 21 de juny.

 

El resum ha de contenir:

a)     l'objectiu que es pretén obtenir com a resultat del projecte de prova de concepte i

b)    el resultat d'investigació de partida sobre el qual es fonamenta la proposta del projecte, així com 

c)     l'escenari on ha sigut generat dit resultat d'investigació, com per exemple:

 

-         En el marc d'un projecte propi del vostre grup amb finançament públic.

-         En el marc d'un projecte col·laboratiu amb altres entitats i amb finançament públic.

-         En el marc d'un contracte amb empreses o altres entitats, mitjançant finançament privat.

 

2-     Que en el cas què el projecte es base en resultats en cotitularitat amb una altra entitat, contactar amb l'OTRI immediatament per a regular l'acord entre les parts

 

3-     Que en el cas en què el projecte es base en resultats protegits entre la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, hi ha un acord entre les dues universitats perquè el projecte siga cofinançat amb les convocatòries de prova de concepte d' ambdues universitats, per la qual cosa s'haurà de presentar la sol·licitud a les dues convocatòries. Per a més informació contactar amb l'OTRI.

 

Des de l'OTRI assignarem un tècnic perquè us oriente i us ajude en la preparació de la sol·licitud, en especial en els apartats relatius al potencial de mercat i de transferència, i si escau, per a regular la participació en la cotitularitat dels resultats.

 

Us animem que ens feu arribar les vostres propostes. Per a qualsevol qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte amb l'OTRI:

 

Telèfons

 

Beatriz Gómez/Marta Garcés: 9639 83943

Eva Escuder: 96 39 83810

Santiago Miralles: 96 39 83447

OTRI: 64044

Correu OTRI: otri@uv.es

 

 

 

______________________________________________

BUTLLETÍ DE NOTICIES  d'R+D+I és un producte d'informació editat per l'OTRI de la Universitat de València, a fi de facilitar la participació dels grups d'investigació en les convocatòries públiques d' R+D+I així com per a  difondre esdeveniments d'interès per als grups d'investigació de la UVEG (Subscripció a les llistes de distribució d'informació otri).

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario