martes, 6 de octubre de 2015

[Escriu-me] Grups de conversa del curs 2015-16

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Encara us podeu inscriure als grups de conversa de valencià, anglès, francès i alemany que organitza el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València als centres d'autoaprenentatge. El grup de conversa consisteix en una reunió d'un grup reduït d'aprenents que es troben per parlar. L'objectiu és millorar la pronúncia i la fluïdesa, consolidar les estructures gramaticals i ampliar el vocabulari de la llengua de treball.

Informeu-vos-en amb més detall en: http://www.spluv.es/conversa


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario