martes, 13 de octubre de 2015

[Escriu-me] Maps to the Stars amb Julianne Moore en versió original a Ontinyent

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Maps to the Stars a Ontinyent

 

Cinema en valencià a Ontinyent

Maps to the Stars

Versió original en anglès subtitulada en valencià

111 minuts

Direcció: David Cronenberg

Julianne Moore, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, John Cusack, Olivia Williams, Carrie Fisher, Evan Bird, Sarah Gadon, Emilia McCarthy, Jayne Heitmeyer, Justin Kelly, Amanda Brugel, Ari Cohen, Clara Pasieka, Joe Pingue, Donald Burda

dimecres 14 d'octubre de 2015 a les 20.00 h - 22.30 h
dijous 15 d'octubre de 2015 a les 20.00 h - 22.30 h
divendres 16 d'octubre de 2015 a les 20.00 h - 22.30 h
dissabte 17 d'octubre a les 18.00 h - 20.00 h - 22.30 h
diumenge 18 d'octubre de 2015 a les 18.00 h - 20.00 h LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Aquesta pel·lícula és un conte modern sobre l'obsessió per la popularitat. Stafford Weiss és terapeuta i escriu llibres d'autoajuda. Té una dona sobreprotectora, un fill, antiga estrela de la TV en rehabilitació, i una filla que acaba de sortir del psiquiàtric. La principal client de Stafford és una famosa actriu, a punt d'interpretar el paper que va fer sa mare als anys seixanta.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Kòktel Molotov al Teatre Micalet...

 

 

Kòktel Molotov

Una obra de Pep Ricart i Begoña Tena

Amb Pep Ricart

Del 15 al 18 d'octubre de 2015

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge,  a les 19.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

En aquesta obra l'actor interpreta un ésser humà encuriosit per tot: per la música, per la poesia, per la filosofia, pel teatre o per la societat.
L'espectacle vol compartir amb el públic la passió d'assaborir paraules admirables. Aquelles que mai acaben de dir tot el que poden dir. Aquelles que no es llegeixen per deure o per respecte, sinó, sols, per amor. Aquelles que devorem de la mateixa manera que els guerrers caníbals devoren els enemics morts per apropiarse'n de la força.

 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario