martes, 20 de octubre de 2015

[Escriu-me] L'expressionisme de ‘Woyzeck’ al Teatre Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 Woyzeck al Teatre Micalet...

 

 

Woyzeck

Una obra de George Büchner

Direcció de Pere Fullana

Amb Carles Molinet i Aina Cortès

Del 23 al 25 d'octubre de 2015

Tres úniques funcions: divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h.

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Aquesta obra és una exaltació dels éssers miserables fins al punt de convertir-los en herois tràgics. L'autor, malgrat la seua curta vida, va ser un dels models dels expressionistes alemanys del segle XX i els seus drames –incloent-hi la seua ultima obra Woyzeck– són considerats els precedents directes de, gairebé, tot el teatre modern.


 

 

 

Cinc actrius lligen Rodoreda

Dramatúrgia i direcció de Pepa Juan

Amb Pilar Almeria, Empar Canet, Pepa Juan, Irene Klein, Rosana Pastor i Amparo Vayà

28 d'octubre de 2015

Una única funció a les 19.30 h.

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Un breu repàs per la vida de Mercè Rodoreda i per una mostra dels seus contes. Cadascuna de les actrius passarà en algun moment per la seua taula per recordar. Es posarà en la seua pell per parlar de la infantesa, de jardins, d'amor, de literatura, del pas del temps, de la mort. Escoltaran amb fruïció les paraules de l'escriptora i aquestes els evocaran el propi món. També serà un breu repàs dels seus records. 

 

 

 


El fandango de Marx

Dramatúrgia, text i direcció de Patricia Pardo

Amb Begoña Tena, Roge P. Magdaleno, Silvia Navarro i Patricia Pardo

Del 29 d'octubre a l'1 de novembre de 2015

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Circ amb música tradicional valenciana: pallasses, equilibristes, una cantadora i un guitarrista en un món violent, castigador i desigual. El fandango de Marx es fonamenta en l'anomenada música tradicional valenciana: jotes, fandangos, malaguenyes i cant d'estil (albaes, valencianes de l'u, de l'u i dos, de l'u i dotze…), com també en els balls associats.


 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario