martes, 12 de enero de 2016

Conferència Premis Nobel 2015: Economia

Conferència Premis Nobel 2015: Economia

 

Data 13.01.2016  

Hora i Lloc 19.00h al primer pis de L'Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC)  C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99

 

Premi Nobel d'Economia 2015 atorgat a

Angus Deaton "per la seua anàlisi del consum, la pobresa i el benestar".

 

Demanda, pobresa i desigualtat

Angus Deaton, nascut a Escòcia i educat a Cambridge, és actualment professor a la Universitat de Princenton (Estats Units). Els seus primers treballs es van centrar en l'anàlisi de les pautes de consum dels individus. A la fi dels vuitanta publica tres treballs sobre el que podríem anomenar un "sistema gairebé ideal de demanda", que va suposar una fita dins el camp econòmic. En els anys noranta la seua investigació es va centrar en demostrar com l'anàlisi de dades individuals és cabdal per estudiar les conductes macroeconòmiques. En les seues investigacions més recents, Deaton es planteja com mesurar i analitzar el benestar i la pobresa i com aquesta anàlisi pot aportar punts de vista i explicar situacions que abans ni tan sols es podien considerar

 

Conferència a càrrec de Dulce Contreras

Departament d'Anàlisi Econòmica, Universitat de València

Dulce Contreras és Catedrática de del Departament d'Anàlisi Econòmica de la Universitat de València des de 1992, Departament del qual ha estat directora en diverses ocasions. També ha estat membre de l'Equip Rectoral, la Fundació General, el Consell de Govern i la Junta Consultiva de la UV, així com de diverses agències d'avaluació universitària i de la recerca. Ha organitzat diversos cursos sobre economia en la Universitat d'Estiu de Gandia.

 
més informació  http://www.uv.es/cdciencia
 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario