jueves, 28 de enero de 2016

[Escriu-me] Tallers de llengües i cultures - primavera de 2016

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Tallers de llengües i cultures - primavera de 2016 Ara, també búlgar i xinès!

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València ofereix vint-i-tres tallers de llengües i cultures. Les llengües cobertes enguany són: búlgar, ucraïnès, txec, rus, francès, italià, alemany i xinès. Són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i el personal treballador de la Universitat de València. Si no treballeu ni estudieu a la Universitat, teniu l'opció de fer-vos membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes (http://www.fundacio.es/amics). Estan especialment indicats per als qui tenen prevista una estada en els països on s'usen aquests idiomes.

Els tallers tindran lloc al carrer del Serpis, 29, de València (Campus dels Tarongers) i aquesta edició, com a novetat, també hi haurà d'italià i francès a l'Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot i de xinès a l'Aulari V de, Campus de Blasco Ibáñez. Les llengües de treball seran la pròpia de cada taller i el valencià. L'assistència no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

 

Informació i inscripció: www.uv.es/spl/tallers 


Margarite Gautier al Teatre Micalet...

 

 

Marguerite Gautier

Autora: Gemma Brió
Direcció: Norbert Martínez
Actrius: Gemma Brió, Tàtels Pérez i Mürfila

Del 28 de gener al 7 de febrer de 2016

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte a les 19.00 h i diumenge a les 20.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

La Dama de les Camèlies va ser escrita el 1848 per Alexandre Dumas, fill, escriptor parisenc, amb només vint-i-quatre anys. Encara que curta, la història s'ha guanyat una gran reputació entre els lectors de la novel·la i els espectadors de la dramatització que s'ha representat en quasi tots els teatres del món. Les diferents escenificacions i les versions de l'obra es compten per centenars de milers i sempre amb un gran èxit de públic que ha sabut reconèixer el gran valor d'aquesta història escrita a cavall entre el romanticisme i el realisme que, a mitjan segle XIX, irrompia amb força. La cortesana que va sacrificar la felicitat per amor a la seua parella continua apassionant el públic. Tot i que trista i romàntica, la història no està edulcorada ni obsoleta, tot al contrari. És una oda a la vida, a l'amor, a la dignitat i al sentit innat dels éssers humans per la justícia i pel deure.

 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario