martes, 13 de septiembre de 2016

[Escriu-me] Els ‘Minions’ ompliran la plaça de Patraix a la fresca

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Minions' a Patraix (16 de setembre, 21.30 h) 

Apta per a tots els públics. Entrada lliure. Capacitat limitada. Millor si hi portes la cadira!
124 minuts
Directors: Kyle Balda, Pierre Coffin
Cinema d'animació
La història dels Minions es remunta al principi dels temps. Van començar sent organismes grocs unicel·lulars que van evolucionar a poc a poc i, sempre, es van posar al servei dels amos més menyspreables. Davant la seua incapacitat per mantenir a aquests amos -des del T. Rex a Napoleó-, els Minions acaben trobant-se sols i cauen en una profunda depressió. No obstant això, un d'ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel Stuart i l'adorable Bob, emprenen un emocionant viatge per aconseguir una cap a qui servir, la terrible Scarlet Overkill. Passaran de la gelada Antàrtida, a la ciutat de Nova York als anys seixanta, per acabar al Londres de la mateixa època, on hauran d'enfrontar-se al major repte fins avui: salvar la raça Minion de l'anihilació.

'Fúsi' ['Cor gegant'] (VOS) a Ontinyent, del 14 al 18 de setembre 

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant).
Versió original en islandès subtitulada en valencià

Durada: 94 minuts
Director: Dagur Kári
Amb Gunnar Jónsson,  Sigurjón Kjartansson,  Arnar Jónsson,  Ilmur Kristjánsdóttir,  Margrét Helga Jóhannsdóttir,  Franziska Una Dagsdóttir,  Sigurður Karlsson

Sessions: dimecres 14, dijous 15, divendres 16 i dissabte 17, a les 18.00 h, 20.00 h i 22.30 h, diumenge 18, a les 18.00 h i 20.00 h
Lloc: Cineápolis  el Teler, carrer del Pintor Segrelles, 1-3, Ontinyent


Als 43 anys, Fúsi és un inadaptat, amb sobrepès, que mai no va tenir nòvia i l'únic interès del qual són les batalles de la Segona Guerra Mundial, que reprodueix en miniatura a l'apartament en què viu amb la mare. Un dia rep un cupó per acudir a una escola de ball, on coneix Sjöfn, una dona solitària, com ell, i amb profundes ferides psicològiques.

Organitza: Utiye Cinema
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

'Emprenyada' al Teatre Micalet (del 22 al 25 de setembre de 2016) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
De Rafa Ferrero
Amb Maria Juan
Sessions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h
Una actriu embarassada. Mariua està prenyada (i emprenyada). Aquesta situació tan especial i delicada, però poderosa alhora, servirà com a excusa per a fer un repàs de l'actualitat que ens envolta. Les seues pors i dubtes, l'educació, la sanitat, la política… sense deixar mai de banda allò més personal, com és habitual a totes les seues històries. El que sent, el que sommia, el que desitja, el que espera… Una vegada més col·labora amb Rafa Ferrero, qui signa el text, Emprenyada promet divertir, fer pensar i sentir. Però sobretot riure.
Organitza: Teatre Micalet
 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.




No hay comentarios:

Publicar un comentario