jueves, 22 de septiembre de 2016

Jazz, cactus, art i visites guiades al Botànic!



 
cabecera
     

cartel dendro    
   

22 Set  30 Oct

EXPOSICIÓ: LA MEMÒRIA DELS ARBRES

La dendrocronologia estudia els anells de creixement dels arbres per saber la seua edat així com la seua història, amb les seues ferides i cicatrius. Què amaguen les soques

  dels grans exemplars arboris que ens donen ombra a les nostres passejades? Vine i aprèn a descobrir-ho!
  + saber més
    
     

excursió 6
       ACYS2016 PEK
   

2 Oct

EXCURSIÓ: HISTÒRIA I NATURA AL NAIXEMENT DEL VINALOPÓ

        

1-2 Oct

TROBADA: CACTUS I SUCULENTES PER A TOTS!

 

De ruta amb el Botànic anem a a l'Alcoià i la Vall d'Albaida. Admirarem les petites joies que envolten el Vinalopó com fonts, aqüífers, bosc de ribera i molins fariners, de paper i drapers, i visitarem Banyeres de Mariola.

  No et pots perdre la cita més important de tardor organitzada per ACYS: la V Trobada de cactus i suculentes, amb venda d'exemplars i visites guiades per les col·leccions del Botànic.
  + saber més
  + saber més
       

jazz 3
       VGG SET pek
   

24 Set

MÚSICA: KEY & BOARD QUINTET

Aquest dissabte reprenem Jazz

        

25 Set

ACTIVITAT: VISITES GUIADES GRATUÏTES

Com cada últim diumenge de mes

 

Geogràfic amb l'actuació de Claudia Fernández "Key Day" que revisa el cançoner jamaicà en to de jazz contemporani i amb ritmes caribenys. Per a la nostàlgia de les platges estiuenques...

  el Botànic ofereix, a través del Gabinet de Didàctica, l'oportunitat de passejar amb guies pel Jardí, aprenent la seua història, col·leccions i les plantes més fascinants que conté.
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario