lunes, 16 de mayo de 2016

Conferència de Roger Butlin en el VII Memorial Peregrí Casanova

Roger Butlin, professor de la Universitat de Sheffield (Regne Unit), pronuncia la conferència 'How do new species evolve?' ('Com evolucionen les noves espècies?') aquest dijous 19 al Campus de Burjassot-Paterna.

L'acte es realitza amb motiu del VII Memorial Peregrí Casanova, en reconeixement a qui va ser catedràtic d'Anatomia i introductor de les idees evolucionistes a la Universitat de València entre finals del XIX i principis del segle XX.

La conferència ha sigut organitzada per la Càtedra de Divulgació de la Ciència i l'Institut Interuniversitari Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, i tindrà lloc a la Sala Charles Darwin a partir de les 12.30 hores.

data: dijous 19

hora: 12.30 hores

lloc: Sala Charles Darwin. Campus de Burjassot-Paterna

 

 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario