miércoles, 4 de mayo de 2016

També a través de les xarxes socials

Hola, 

 

la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació – Càtedra de Divulgació de la Ciència és un servei de la Universitat de València que organitza cursos, conferències, seminaris, jornades, coedita llibres de divulgació, així com difon notícies que es generen al sí de la institució en l'àmbit investigador, de resultats de la recerca i en l'àmbit docent.

 

A fi de poder difondre aquestes activitats, utilitzem la web i el correu electrònic, com saps, però també estem apostant per les xarxes socials.

 

El motiu d'aquest correu és convidar-te a seguir els nostres perfils en Facebook i Túiter, a fi que pugues conèixer des d'una altra eina les activitats per les quals ja estàs interessat i alhora d'altres relacionades.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/Unitat-de-Cultura-Cientifica-i-de-la-Innovacio-UCC-i-de-la-UV-885878094778781/?ref=hl

 

Twitter:

https://twitter.com/CdCienciaUV

 

Rep una cordial salutació,

l'equip de la Unitat

 

 
 
 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario