viernes, 27 de mayo de 2016

[Escriu-me] Tallers de llengües i cultures – juliol de 2016. Ara també anglès!

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.

 

 Tallers de llengües i cultures – juliol de 2016     Ara també anglès!

 

 

Les llengües cobertes aquesta edició són: romanès, ucraïnès, txec, eslovac, polonès, italià, francès, alemany, anglès i xinès. Tindran lloc entre el 4 i el 29 de juliol de 2016.

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València ofereix vint-i-cinc tallers de llengües i cultures intensius al mes de juliol. Les llengües cobertes aquesta edició són: romanès, ucraïnès, txec, eslovac, polonès, italià, francès, alemany, anglès i xinès. Són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i al personal treballador de la Universitat de València. Estan especialment indicats per als qui tenen prevista una estada en els països on s'usen aquests idiomes. Si no treballeu ni estudieu a la Universitat, teniu l'opció de fer-vos membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes (www.fundacio.es/amics).

Les sessions diàries de 90 minuts, de dilluns a divendres, del 4 al 29 de juliol tindran lloc a l'Edifici Manuel Sanchis Guarner (EMSG) i a l'Edifici Beatriu Civera (EBC), tots dos al carrer del Serpis, 29, i a l'Aulari Sud (AS) del Campus dels Tarongers. Les llengües de treball seran la pròpia de cada taller i el valencià. L'assistència no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

Informació i inscripció: www.spluv.es/tallers

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario