lunes, 2 de mayo de 2016

[Escriu-me] El darrer Bigas Luna de ‘Segon origen’ a Burjassot

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Segon origen a Burjassot

 

 

Substitueix 'Jurassic World' que no hem pogut projectar per problemes de l'empresa distribuïdora.

102 minuts

Direcció: Bigas Luna i Carles Porta

Amb Rachel Hurd-Wood, Andrés Batista, Sergi López, Ibrahim Mané

 4 de maig de 2015 a les 20.00 h

 Lloc: Centre Cultural Tívoli, carrer de Josep Carsí, 50, Burjassot

Alba, una xicota blanca de 14 anys, i Dídac, un nen negre de 9, són els únics supervivents d'un holocaust d'origen extraterrestre que ha assolat tot el planeta. Mentre que es recuperen de la catàstrofe, a més d'haver d'adaptar-se a un món devastat i farcit de cadàvers, es proposen com a objectiu la missió de preservar la cultura humana, la qual cosa implica procrear.

Entrada gratuïta. Les entrades s'han de recollir a la taquilla del Centre Cultural Tívoli el mateix dia de la projecció, a partir de les 19.00 h.

 Organitza: AVIVA, Ajuntament de Burjassot

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística


Roger Mas en concert al Teatre Micalet

 

 

8 de maig, a les 20.00 h

Roger Mas presenta Irredempt

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Roger Mas presentarà cançons del nou disc en un recull de les més emblemàtiques de la seua discografia, en un concert despullat i especialment pensat per aquest dia. Amb la veu i l'instrument com a centre, compartint amb els assistents històries d'amor i de guerra, de passat, present i futur; d'anhels i enyorances, de fets reals i d'imaginaris…
Un concert de cançó inspirat en tres pilars: les músiques modernes, la tradició pròpia i les diverses músiques ancestrals del món, amb lletres que mesclen la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden, i amb l'habitual espontaneïtat i peculiar atmosfera que crea l'artista amb la complicitat del públic.
En els últims temps ha actuat a països com ara França, Cuba, Itàlia, Uruguai, Brasil, Sèrbia i Estats Units de Nord Amèrica.


 

 

 Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Els assistents rebran una disc de regal de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, un dels discos més celebrats de la seua carrera. Podeu retirar-lo a la taquilla del teatre el mateix dia de la funció a partir d'una hora abans.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Mustang (VOS) a Ontinyent

 

 

Versió original en turc subtitulada en valencià

97 minuts

Directora: Deniz Gamze Ergüven

Erol Afsin, Ilayda Akdogan, Doga Zeynep Doguslu, Elit Iscan, Ayberk Pekcan, Günes Sensoy, Tugba Sunguroglu, Burak Yigit.

dimecres 4 de maig de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
dijous 5 de maig de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
divendres 6 de maig de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
dissabte 7 de maig de 2016 a les 18.00 h, 20.15 h i 22.30 h
diumenge 8 de maig de 2016 a les 18.00 h i 20.15 h

 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

En un petit poble, al nord de Turquia, cinc germanes òrfenes d'edats compreses entre els 12 i els 16 anys passen l'estiu en un jardí paradisíac de riures i jocs innocents sobre les ones del Mar Negre amb els xicots de l'escola. No obstant això, la condició de la dona al país no tardarà a provocar rumors d'immoralitat i escàndol de les joves. Per això els familiars, per mitjà de l'àvia i l'oncle, decideixen fer-se càrrec de l'assumpte, és a dir, preparar-les i precipitar-les cap a la seua destinació de futures esposes.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario