jueves, 5 de mayo de 2016

EXPOCIÈNCIA 2016

El pròxim dissabte 28 de maig, de 10 a 14 hores, celebrarem les huitenes jornades de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, EXPOCIÈNCIA 2016, una festa amb més de 70 activitats lúdiques i divulgatives al voltant de la ciència i de la innovació que rep cada any la visita de milers de ciutadans.

 

Com ja vam fer l'any passat, volem reiterar la nostra especial invitació al professorat d'ensenyament preuniversitari, a les seues famílies i als estudiants en general, perquè considerem que és una trobada molt interessant per a descobrir de prop la ciència que fem a la Universitat de València i també al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) en la Comunitat Valenciana.

 

El Parc Científic de la Universitat de València es troba al Campus de Burjassot-Paterna, just darrere dels edificis de l'antic Canal 9. Té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa recomanem encaridament l'ús del transport públic.

 

 EXPOCIÈNCIA s'ha consolidat com una cita clau a fi de conèixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal·lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València De fet, hi ha activitats preparades per a públics de totes les edats, des d'experiments i tallers de divulgació de la ciència fins a actuacions i atraccions dirigides als més menuts.

 

Trobareu la programació i els detalls al web www.expociencia.org, i estareu al corrent de tota l'actualitat a https://www.facebook.com/expociencia.pcuv . Podeu fer-vos una idea del què és EXPOCIÈNCIA en aquest vídeo (http://ir.uv.es/Av2YJid ) o realitzar qualsevol consulta al telèfon 963 543 058

 

Tot esperant comptar amb la vostra presència el pròxim dissabte 28 de maig, rebeu una cordial salutació.

 

Juan Antonio Raga

Director del Parc Científic

Universitat de València

 
 
 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario